Ønsker du å samle hele flere generasjoner til familieferie i Levanger for en langhelg eller mer? Bruk tid sammen og skap gode minner – vi gir deg tips til planleggingen!

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Er familien spredt over hele landet eller i ulike land er det viktig å holde kontakten. Da er det perfekt å planlegge en familieferie sammen.

Å tilbringe tid sammen flere generasjoner er noe vi sjelden har tid til i hverdagen, tida løper fra oss i en hektisk hverdag. Derfor er det perfekt å planlegge en ferie hvor besteforeldre, barn og barnebarn skaper gode minner sammen. En ferie hvor barn kan være barn, men hvor de voksne også har tid til å være voksne.

Levanger ligger kun 1 time fra Trondheim og har et bredt spekter av tilbud til både små og store.

Familieferie i Levanger

Stadionparken Levanger

Bo og sov godt Laberget Leirsted på rett sør for Skogn. Laberget ligger flott til ved fjorden og kan tilby mange aktiviteter både inne og ute. De har egen badebrygge, fotballbane og har både båt, kano og pil og bue for utlån.

En kort kjøretur fra Laberget ligger den tidligere fangeleiren Falstad. Her er det rom for felles samtaler og refleksjon mellom generasjonene om det som skjedde under 2. verdenskrig og stadig skjer i verdens kriger. En vandretur i Falstadskogen setter egen eksistens i perspektiv, da er det godt å ha en trygg og varm voksen hånd å holde i.

Krigsminne Falstadskogen, Levanger, Norge

Falstadskogen, Levanger

Ved foten av Hårskallen i Levanger, et av Innherreds flotteste toppturmål, ligger Skallstuggu. Terrenget rundt Skallstuggu byr på sykkel- og fotturer, og vinterstid er det oppkjørte skiløyper og akebakker. Rett nedenfor Skallstuggu er det muligheter for å padle og fiske. Frister det med guidet tur i fjellet stiller vertskapet opp både til fots, på ski og med sykkel – perfekt for familieferie

I tillegg finner dere Roknesvollen 4H-seter som er åpen i sommermånedene med dyr og aktiviteter for barna kun en liten sykkel- og gåtur unna Skallstuggu.

Hårskallen i Levanger

Mor og sønn på Hårskallen

I Trehusbyen levanger kan de voksne ta en runde med shopping eller gå på kunstutstilling i flere av de koselige sentrumsgårdene. For barna kan vi anbefale en tur i Stadionparken hvor det er stor skatepark og en hel rekke klatrestativer.

Ønsker dere en matbit litt utenom det vanlige er det ikke lange biten til Munkeby Herberge som byr på ordentlig hjemmelaget mat. Dere kan også legge turen til Pick up cafe i Vuddudalen for en skikkelig amerikansk hamburger.

Galleri Fenka

La barna leke som vikinger på Stiklestad! Stiklestad ligger 20 minutter fra Levanger og gir et unikt inblikk i norsk historie og slaget på Stiklestad. Bli med på vandreteater og guidet omvisning.

Stiklestad: barn leker vikinger

Stiklestad