Planlegger du årets sommerferie med familien? Kom til Innherred! Lekeland, bading, fiske, grotteturer og padling, kombinert med god mat, turer og litt historie. Dette er bare noe av det dere kan oppleve hvis dere kommer.

Ta med familien på en ordentlig familieferie i sommer. Hos oss kan finner du noe som passer dere som er aktive, nysgjerrige og liker å utforske nye ting. Skap minner sammen og opplev naturen og kulturen tett på.

Vi har satt sammen forslag til minnerike familieferier slik at alt dere trenger er å møte opp, være sammen og bruke tida i lag og skape gode minner på Innherred.

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere lurer på noe.

Mokk gård – Friluftsliv og ekte trøndersk villmark

Grotte og gruvetur, fiske, tur i fjellet, kanopadling, god mat og overnatting på fjellgård, alt dette kan du oppleve hos Mokk gård i Steinkjer. Dette er stedet for dere som er glad i friluftsliv og ekte trøndersk villmark.

Husmannsplassen Wigen – paradis ved sjøen

Husmannsplassen Wigen er et nydelig sted med idyllisk beliggenhet ved Beitstadfjorden på Inderøy. Huset et nytt, men bygget på tuftene av en gammel boplass. Her er det kort vei til Beitstadfjorden og opplevelser langs Den Gyldne Omvei.

Føllingstua Camping – byliv og idyll ved Snåsavatnet

Er dere glad i campingferie eller har lyst til å prøve så ta turen til Føllingstua Camping. I naturskjønne omgivelser ved Snåsavatnet, ligger alt til rette for å utforske både bylivet i Steinkjer og naturområdene like ved campingplassen.

Øyna Kulturlandskapshotell – bo på taket av Inderøy og opplev Den Gyldne Omvei

Ta med familien å bo hos Øyna og Norges første Kulturlandskapshotell på Inderøy. På toppen av Inderøy byr de på overnatting i moderne rom med spektakulær utsikt. Dagene tilbringes langs Den Gyldne Omvei med masse lokal mat, gårdsbutikker, kunst, kultur og kanskje en gåtur eller sykkeltur.

Thon Hotell Backlund – variert ferie med byliv, natur og historie

Levanger er trehusbyen midt i Trøndelag og her får du et mangfold av opplevelser, shopping, turer ved fjord og fjell, ro og historiske opplevelser. Ta med familien og tilbring noen dager hvor dere opplever noe av det kommunen har å by på.

Bondegårdsferie for hele familien – skap gode ferieminner

På Husfrua gårdshotell kan familien feriere i trygge og fredelige omgivelser – og du har hele stedet for deg selv. Her får både du og barna oppleve gårdslivet på nært hold.

Lek som vikingene på Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Egge Museum

På Stiklestad og Egge Museum kan du kan bli med dyktige formidlere på omvisning og oppleve utstillinger. La ungene leke slaget på Stiklestad, fore dyr og være med på fortellerstunder, leike som gammelungan og oppleve TRAKTOR utstillinga på Egge.

For mer informasjon og bestilling

kontakt oss på:

Tel: 47 74 40 17 16
Email: post@visitinnherred.com

Eller fyll ut skjema nedenfor!

Du vil kanskje også like

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]