Med egen sandstrand, idrettsanlegg like utenfor campingen, og plassering midt mellom Trehusbyen Levanger og Magneten Kjøpesenter er Levanger camping et perfekt utgangspunkt for deres ferie til Innherred.

Levanger Camping

Levanger og Levanger Camping ligger ved sjøen og har store områder for fritidsaktiviteter, naturopplevelser og bademuligheter. Campingplassen er barnevennlig med egen sandstrand, fritidspark med bla. tennisbaner, skatepark og sandvolleyball, minigolf, utegrill og sittegrupper,

Fra campingplassen er det gangavstand til Trehusbyen Levanger og Magneten Kjøpesenter. Her er det et stort utvalg av restauranter og butikker.

Stadionparken – Lek for ungene

Stadionparken – Levangers leke- og aktivitetspark ligger også i gangavstand fra Campingplassen. Her er det utfordringer og lekeapparater for barn i alle aldre. Ta med sykkel og sykle, skateboard, lek sjørøver på skuta og snurr på karusell.

Sentrumsnære gå- og sykkelturer

Stadionparken er også utgangspunkt for flere merkede sentrumsnære spaserturer. Ved parken er det en stor informasjonstavle om disse turene.
Det er 4 turruter fra Stadionparken og turene er fra 1,2 til 4,8 kilometer. Levanger har høy tetthet av Geocacher og flere historiske trehus er QR-merket for selvguidet byvandring.

Trønderhallen

Har ungene lyst til å bade kan dere dra til Trønderhallen. Det er en flerbrukshall med 3 svømmebasseng, boblebad, vannsklie, badstue og kafe. De har også klatrevegg med tre ulike vanskelighetsgrader og buldrerom. Trønderhallen har store vinduer der bassenget er slik at du kan se utover Trondheimsfjorden mens dere bader. Utenfor går den populære Kjærlighetsstien og Røstad badestrand. Her er det eget grillområde med benker, bord og griller som også er tilpasset rullestolbrukere. Stranden har flott utsikt mot Ytterøy og Inderøy og er godt egnet for lek og moro. Området er solrikt og ligger i le.

Pris :Hytte pr. døgn kr 815,- Bobil/campingvogn pr. døgn kr 250,-

For mer informasjon kontakt oss på:

Tel: 47 74 40 17 16
Email: post@visitinnherred.com

KANSKJE DU OGSÅ LIKER