Ta turen til Inderøy å få en ferie fylt med små og store opplevelser for hele familien. Fiske etter krabber, lek på stranden, masse god lokal mat og drikke, trygt og eventyrlig.

Mormorhuset i Venneshamn

Mormorhuset er et sted der dere kan slappe av og nyte tilværelsen, eller legge ut på tur til fots, sykkel eller med bil. Perfekt for barnefamilier.

Her er det gangavstand til sandstrand og båtkai med gode fiskemuligheter. Dere kan også springe i treningsløypen til Petter Northug eller besøke bedriftene i Den Gyldne Omvei. Spis lokalprodusert is, hjemmelaget drops og bakverk, leke i i Muustrøparken skulpturpark eller besøke Sundsand friområde

Mormorhuset ligger idyllisk til ved fjorden på Inderøy, snaut 2 timers kjøring nord for Trondheim.

Den Gyldne Omvei

Ta deg en tur rundt på den Gyldne Omvei, en av Norges mest kjente omveier. Her finner du aktører som tilbyr lokal mat, kunst og kulturopplevelser, der både tradisjon og nyskapning er ivaretatt. Du kan besøke kunsthåndverkeren i sitt verksted, gårdsmatprodusenten, historiske minnesmerker, galleri og kunstmuseum, skulpturpark, – og du kan spise mat laget av lokale råvarer.

Sundsand Friområde

Ikke langt fra Straumen sentrum er Sundsand Friområde. Her er det en flott, langgrunn badestrand med finkornet sand, omgitt av plenområder. På friområdet finnes det kiosk, sanitæranlegg tilrettelagt for funksjonshemmede, lekeplass, klatreløype for barn, grillsteder, turstier og 3 sandvollyballbaner

Fotballgolf hos Øyna Kulturlandskapshotell

Hos Øyna Kulturlandskapshotell kan du spille putball/fotballgolf på Inderøyas tak mens du nyter panoramautsikten utover Trondheimsfjorden og Borgenfjorden. Fotballgolf er en morsom miks mellom fotball og golf. Banen snirkler seg gjennom et vakkert og variert kulturlandskap og aktiviteten sørger garantert for en god latter.
Når dere er ferdig kan dere spise lunsj/ middag i restauranten på Øyna.

Bærekraftig Reisemål

Inderøy og Den Gyldne Omvei er sertifisert som et bærekraftig reisemål.  Inderøy har tatt et bevisst valg og er blant de første i Norge og Europa som er tildelt dette merket. Å reise ansvarlig og grønt gir deg flotte muligheter til å bli kjent med lokalbefolkningen der du er, og bidrar til gode opplevelser også for de som livnærer seg av turismen. Som ansvarlig turist bidrar du til konservering av natur- og kulturarv og dermed gir ditt bidrag for å ivareta verdens biologiske og kulturelle mangfold.

Straumen, sentrum av Inderøy fikk i 2020 prisen som Norges mest attraktive sted. De fikk prisen bla fordi de gjennom de siste ti årene har gjennomført ei formidabel sentrumsutvikling, tufta på samarbeid og inkludering.

Pris pr. uke: 15.000 kr + obligatorisk vask 750 kr

Prisen inkluderer overnatting i en uke med selvhushold.
Overtakelse FREDAGER etter klokka 16:00 – avreise senest FREDAG påfølgende uke klokka 12:00.
Huset har 8 sengeplasser, fordelt på 4 rom.

For mer informasjon og bestilling kontakt oss på:

Tel: 47 74 40 17 16
Email: post@visitinnherred.com

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE