Bo hos Munkeby Herberge og ta dere en familieferie til Levanger. Et nydelig sted med hyggelig og oppmerksomt vertskap. Maten er kortreist og det er stor boltreplass for ungene. I Levanger kan ungene bade, leke og oppleve nye ting.

Munkeby Herberge

Få steder kjenner man historiens sus og dus som her. Munkeby Herberge ligger ved pilegrimsleden, mellom klosterruiner og det nye Munkeby Maria kloster. Her får man en fredfull overnatting med moderne fasiliteter i historiske omgivelser med anledning til å oppleve lokale kultur og mattradisjoner.

Trønderhallen

Har ungene lyst til å bade kan dere dra til Trønderhallen. Det er en flerbrukshall med 3 svømmebasseng, boblebad, vannsklie, badstue og kafe. De har også klatrevegg med tre ulike vanskelighetsgrader og buldrerom. Trønderhallen har store vinduer der bassenget er slik at du kan se utover Trondheimsfjorden mens dere bader. Utenfor går den populære Kjærlighetsstien og Røstad badestrand. Her er det eget grillområde med benker, bord og griller som også er tilpasset rullestolbrukere. Stranden har flott utsikt mot Ytterøy og Inderøy og er godt egnet for lek og moro. Området er solrikt og ligger i le.

Stadionparken – Lek for ungene

Stadionparken – Levangers leke- og aktivitetspark ligger i Levanger sentrum. Her er det utfordringer og lekeapparater for barn i alle aldre. Ta med sykkel og sykle, skateboard, lek sjørøver på skuta og snurr på karusell.

Sentrumsnære gå- og sykkelturer

Stadionparken er også utgangspunkt for flere merkede sentrumsnære spaserturer. Ved parken er det en stor informasjonstavle om disse turene.
Det er 4 turruter fra Stadionparken og turene er fra 1,2 til 4,8 kilometer. Levanger har høy tetthet av Geocacher og flere historiske trehus er QR-merket for selvguidet byvandring.

Falstadsenteret

Falstadsenteret i Levanger er et minnested og nasjonalt senter for andre verdenskrigs fangehistorie og menneskerettigheter.  Ikke alle bygningene i den historiske fangeleiren eksisterer lenger. Derfor har Falstadsenteret laget en digital rekonstruksjon av leiren slik den så ut i 1945. Med utdelte nettbrett kan publikum få en helt unik opplevelse av historien ved å vandre omkring i det tidligere leirlandskapet. Dette gir ofte gode opplevelser på tvers av generasjoner, der det digitale møter det historiske. Den er veldig fin å utforske sammen med foreldre og besteforeldre, og kan stimulere til både nysgjerrighet og gode samtaler.

I studieutstillingen «Fortellinger om flukt» belyses historier om flukt under andre verdenskrig med informasjon i skuffer og skap, og utstillingen har fargerike illustrasjoner laget av tegneserieskaperen Jon Jamtli. Utstillingen brukes til undervisning av ungdomsskoleelever.

Både museumsbutikken og biblioteket har barnebøker som på fine måter tar opp relevant tematikk. De har også skattejakten «Finn ordet», der barna får lete etter skjulte bokstaver rundt om på senteret og til sommeren tilbys et eget guide-opplegg for barn. Falstadsenteret er også lett til tilgjengelig for barnevogn.

Shopping og spisesteder

Har dere lyst til å shoppe eller å spise på restaurant kan dere ta turen til sentrum av Levanger hvor dere finner flere gode spisesteder eller til Magneten Kjøpesenter.

Pris: 2695,-

Prisen gjelder for 2 voksne og 2 barn og inkluderer en overnatting i familierom i fjøset hos Munkeby Herberge, frokost og 2-retters middag.

For booking og/eller mer informasjon kontakt oss på:
Tel: +47 74 40 17 16
Email: post@visitinnherred.com 

Du vil kanskje også like: