Ta med familien til Steinkjer og opplev det byen har å by på. Bo midt i byen med gangavstand til opplevelsene.

Quality Hotel Grand er et meget bra utgangspunkt for å utforske både bylivet i Steinkjer og naturområdene like utenfor bykjernen.  Her ifra kan dere gå til både innendørs og utendørs lekepark, museum og restauranter. Nedenfor gir vi dere tips til hva dere kan gjøre når dere besøker Steinkjer

Aktiviteter for barna

Steinkjer byr på et stort spekter av aktiviteter for barnefamilier. Tips er:
Lykkeland Lekepark: Et innendørs lekeland, fylt, med fysiske utfordringer for barn i alle aldre.
Laserland: Er et innendørs laserspill, et spill fylt med adrenalin og spenning og det er en aktivitet som passer for alle i alderen 8 -100.
Bowling: Her finner du alt du trenger for en hyggelig dag eller kveld med din familie. De har 8 bowlingbaner, 2 shuffelboards, restaurant og sittegrupper.
Egge Museum: Her kan barna hilse på mange forskjellige dyr, se utstillingen TRAKTOR, se et komplett gårdsanlegg fra 1800-tallet, se gravhauger fra jernalder og vikingetid. Museet har den største samlinga av landbruksutstyr nord for Dovre og i bygata er det butikker og verksteder fra gamle Steinkjer.

Kanotur på elva Ogna

Kanskje dere har lyst til å bruke en av dagene til å padle? Ogna er ei kjempe fin elv å padle i og er populær for barnefamilier. Ta gjerne med litt niste og slå leir ved elvebredden underveis på en av de tilrettelagte rasteplassene.

Turmuligheter

I Steinkjer er mulighet for mange flotte turer. Fra en kort, men bratt tur langs Trollstien opp på Oftenåsen og verdens største hagestol til langt til fjells og Norges geografiske midtpunkt eller Follaheia med nydelig utsikt utover sjøen.

Pris: fra kr 1745 kr pr døgn i familierom inkl frokost

For mer informasjon og bestilling kontakt oss på:

Tel: 47 74 40 17 16
Email: post@visitinnherred.com

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE