Ta med deg familien å ta turen til Treetop Ekne i Levanger. Her kan dere utfordre dere selv, leke, være ute hele døgnet og finne på masse moro sammen.

Treetop Ekne

Hos Treetop Ekne kan du sove i et telt som svever over bakken og i hengekøyer. Campen ligger ikke langt fra Byavatnet og her kan dere padle kajakk, prøve dere på SUP og utfordre dere selv i naturlekeparken med zip-line. En robåt på Byavatnet med 2 fiskestenger og flytevester er inkludert i leien. Treetop Ekene ligger 17 km sør for Levanger sentrum.

Trehusbyen Levanger

Ønsker dere litt byliv kan dere ta turen inn til Trehusbyen Levanger. Her får dere et mangfold av opplevelser, shopping, turer ved fjord og fjell, ro og historiske opplevelser. Ta med familien til Levanger og tilbring noen dager hvor dere opplever noe av det kommunen har å by på.

Kortmans Lysfabrikk

Kjører dere bil til Levanger og kommer sørfra anbefales et stopp hos Vuddu Valley. Med jukeboks og skinnbenker i pastellfarger er den amerikainspirerte dineren som USA på 1950-tallet. På menyen står saftige hjemmelagede burgere, club sandwich mm. I samme bygg som dineren finner dere Kortmans lysfabrikk med stearinlys i alle former og farger. På uteområdet har de en samling veteranbiler og en megastol som det kan være artig for barna å klatre opp på. Her finner du garantert noe spennende.

Lekepark

Har ungene lyst til å leke kan dere ta turen til Stadionparken i Levanger sentrum. Her er det utfordringer og lekeapparater for barn i alle aldre. Ta med sykkel og sykle, skateboard, lek sjørøver på skuta og snurr på karusell. Stadionparken er også utgangspunkt for flere skiltede sentrumsnære spaserturer i byen. Dere finner en stor informasjonstavle om turene her.

Trønderhallen

Har ungene lyst til å bade kan dere dra til Trønderhallen. Det er en flerbrukshall med 3 svømmebasseng, boblebad, vannsklie, badstue og kafe. De har også klatrevegg med tre ulike vanskelighetsgrader og buldrerom. Trønderhallen har store vinduer der bassenget er slik at du kan se utover Trondheimsfjorden mens dere bader. Utenfor går den populære Kjærlighetsstien og Røstad badestrand. Her er det eget grillområde med benker, bord og griller som også er tilpasset rullestolbrukere. Stranden har flott utsikt mot Ytterøy og Inderøy og er godt egnet for lek og moro. Området er solrikt og ligger i le.

Falstadsenteret

Ikke langt fra Treetop Ekne ligger Falstadsenteret. Det er et museum, menneskerettighetssenter og sterkt krigsminnested i fangeleir fra 2.verdenskrig. Museet holder til i hovedbygningen til den tidligere tyske fangeleiren SS Strafgefangenlager Falstad. Leiren var den nest største fangeleiren i Norge under 2.verdenskrig. Ikke langt unna museet ligger Falstadskogen, åsted for minst 200 henrettelser under krigen. Et besøk her er en gripende opplevelse.

Ekne

Nedenfor kan du lese mer om tettstedet Ekne

Pris 1 natt: NOK 1490 for inntil 5 personer.

For mer informasjon kontakt oss på:

Tel: 47 74 40 17 16
Email: post@visitinnherred.com

KANSKJE DU OGSÅ LIKER