Planlegger du årets sommerferie med familien? Kom til Innherred! Lekeland, bading, fiske, grotteturer og padling, kombinert med god mat, turer og litt historie. Dette er bare noe av det dere kan oppleve hvis dere kommer.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg så vi har laget pakker til noen av våre populære overnattingssteder. Vi kommer også med forslag til hva dere kan gjøre når dere kommer på besøk.

Gå inn på hver enkelt pakke å se om dette er noe for dere.

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere lurer på noe.

Mokk gård – Friluftsliv og ekte trøndersk villmark

Grotte og gruvetur, fiske, tur i fjellet, kanopadling, god mat og overnatting på fjellgård, alt dette kan du oppleve hos Mokk gård i Steinkjer. Dette er stedet for dere som er glad i friluftsliv og ekte trøndersk villmark.

Føllingstua Camping – byliv og idyll ved Snåsavatnet

Er dere glad i campingferie eller har lyst til å prøve så ta turen til Føllingstua Camping. I naturskjønne omgivelser ved Snåsavatnet, ligger alt til rette for å utforske både bylivet i Steinkjer og naturområdene like ved campingplassen.

Øyna Kulturlandskapshotell – bo på taket av Inderøy og opplev Den Gyldne Omvei (åpner 12.juni 2020)

Ta med familien å bo hos Øyna og Norges første Kulturlandskapshotell på Inderøy. På toppen av Inderøy byr de på overnatting i moderne rom med spektakulær utsikt. Dagene tilbringes langs Den Gyldne Omvei med masse lokal mat, gårdsbutikker, kunst, kultur og kanskje en gåtur eller sykkeltur.

Thon Hotell Backlund – variert ferie med byliv, natur og historie

Levanger er trehusbyen midt i Trøndelag og her får du et mangfold av opplevelser, shopping, turer ved fjord og fjell, ro og historiske opplevelser. Ta med familien og tilbring noen dager hvor dere opplever noe av det kommunen har å by på.

For mer informasjon og bestilling

kontakt oss på:

Tel: 47 74 40 17 16
Email: post@visitinnherred.com

Eller fyll ut skjema nedenfor!