BE EXPLORATIVE – UTFORSK INNHERRED!

På Innherred har du muligheten til å hvilkelig nyte det beste livet har å by på; God mat, historie, kultur, natur og hvilepuls. Sikre deg en god opplevelse for livet; be explorative – utforsk Innherred!

SPELET OM HEILAG OLAV

Gjør som flere tusen publikummere hvert år, se Spelet om Heilag Olav. Bruk en dag på Stiklestad Nasjonale Kultursenter og opplev Olsokdagene med middelaldermarkedet, utstillinger, folkemuseet, god mat og Spelet om Heilag Olav.

Vikingene fra Stiklestad Foto: Espen Storhaug
Foto: Espen Storhaug

EVENTYRLIG SEILAS

Bli med på en eventyrlig seilas på Trondheimsfjorden når Verdens eldste seildampskip som fortsatt er i bruk legger fra kai i Trondheim 31. juli.

Å være på seilas med SDS Hansteen er en helt annerledes ferie med opplevelser utenom det vanlige. Du får opplevelser som du ikke får andre steder i verden. Du vil få oppleve et mangfold av historie og menneskemøter både til sjøs, til havn og inne på land. 

Eventyrlig Seilas dag 1

SDS Hansteen Foto: Fritz Nordberg

Eventyrlig Seilas dag 2

Eventyrlig seilas på Trondheimsfjorden - levanger hansteen fotograf ukjent

Eventyrlig Seilas dag 3

Besøk av landets eneste kombinerte damp- og seilbåt

Hele seilasen (3 dager)

Eventyrlig seilas på Trondheimsfjorden - levanger hansteen frits nordberg 2014

SOL AV ISFOLKET – KOMMER

Kom til Verdal å se det fantastiske teateret Sol av Isfolket. Forestillingen spilles av både proffe- og amatørskuespillere og bygger på tre første bindene av Margit Sandemos romansuksess, «Sagaen om Isfolket». Teateret spilles ute med det vakre Veresvatnet og de svenske Skäckerfjällen som bakteppe

Sol av Isfolket

Hva skjer på Innherred?

Spelet om Heilag Olav, Steinkjerfestivalen, Soddjazz og kortreist dansefestival er bare noe av det du kan oppleve på Innherred. Se hva som skjer i vår arrangementkalender.

Kom gjerne innom turistkontoret!