Oppdag Innherreds skjulte skatter!

Opplev det bølgende kulturlandskapet, møt menneskene, nyt maten og lær historien. Kjenn hvilepulsen komme snikende og sett av tid til det viktigste i livet: gode måltider, mennesker du er glad i, natur og kultur. Hjertelig velkommen til Innherred!

Innherred – en opplevelse for livet!

Et besøk på Innherred vil være en opplevelse for livet. Du kan skreddersy din egen ferie eller la oss gjøre det for deg. Se et utvalg spennende tilbud under eller ta kontakt på post@visitinnherred.com så hjelper vi deg!

Bruk tid til å utforske Innherred

Kjør langs spennende sideveger, nyt den lokale maten, opplev historien og kulturen, nyt muligheten til å ta ferien litt på sparket og bruk tid – sammen.

Hva skjer på Innherred?

Spelet om Heilag Olav, Steinkjerfestivalen, Soddjazz og kortreist dansefestival er bare noe av det du kan oppleve på Innherred. Se hva som skjer i vår arrangementkalender.

Informasjon om koronaviruset

Regjeringen la 7. mai frem plan for videre håndtering av covid-19 og en tidsplan for nedbygging av de mest inngripende tiltakene. De fleste spisesteder, attraksjoner, fornøyelsesparker og overnattingssteder åpner løpende fram mot sommeren. Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttets nye råd for fritidsreiser vil være klare 15. mai og tre i kraft fra 1.

Kom gjerne innom turistkontoret!