Legg kurs og konferanse til Innherred!

Innherred er med sin korte avstand til Trondheim, Værnes og jernbanen et sentralt valg for din bedrifts neste sammenkomst, enten det er kurs, konferanse eller ledersamling. Vi byr på alt fra store konferansehotell til små intime møteplasser. Alle byr på god mat, flott vertskap og det du måtte trenge av utstyr for et vellykket arrangement! 

SKREDDERSYDDE OPPLEVELSER

Våg å prøve noe nytt!
Vi kan tilby ulike spennende aktiviteter, innhold og lokaler i en unik kulturell innpakning ut i fra deres behov og budsjett. Vi samarbeider med regionale kultur- og historiebaserte aktører på strekningen fra Stjørdal til Namsos. Vi skreddersyr gode løsninger for dere, sammen med våre proffe samarbeidspartnere! Bruk pakkene under som inspirasjon eller utganspunkt.

SELSKAPSLOKALER PÅ INNHERRED

Planlegger du bryllup, bursdag eller andre festligheter? Da kan vi anbefale en rekke selskapslokaler på Innherred. Velg mellom landlige perler og herskepelig luksus. Se et utvalg spennende tilbud under eller ta kontakt på post@visitinnherred.com så hjelper vi deg!

Hva skjer på Innherred?

Spelet om Heilag Olav, Steinkjerfestivalen, Soddjazz og kortreist dansefestival er bare noe av det du kan oppleve på Innherred. Se hva som skjer i vår arrangementkalender.

Kom gjerne innom turistkontoret!