OPPLEV INNHERRED TIL FOTS

Å vandre på Innherred byr på naturopplevelser for alle. Enten du er gammel eller ung har Innherred en tur som passer deg og dine ønsker!

Trimtur, fjelltur eller kanskje en sykkeltur? Det er mange flotte turmuligheter på Innherred, fra korte godt tilrettelagte bynære turer til lange krevende fjellturer i Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. Finner du ikke det du leter etter må du bare ta kontakt med oss.

TURMULIGHETER MIDT I TRØNDELAG

Innherred ligger midt i Norge. Her finner du alt fra bølgende kulturlandskap til kyst og ekte villmark. Terrenget er gjestmildt og lite krevende å ferdes i, og vi har samlet de beste turtipsene vi har slik at det skal bli enklere for deg å finne turen du søker!

ALENE ELLER SAMMEN MED ANDRE?

Det er ingen motsetning mellom det å vandre alene eller sammen med andre når det kommer til den subjektive indre opplevelsen av å være på tur. Enten du oppsøker ro og stillhet alene eller fellesskap og samhold med andre på turen er det helt og holdet opp til deg selv å velge. Riktig god tur!

PILEGRIMSVANDRING

På Innherred kan du vandre gjennom storslått natur, langs spor av tusenårig historie mens du opplever hvile, refleksjon og fred i sinnet.

Skreddersy din egen pilegrimsvandring eller la oss gjøre det for deg. Se et utvalg spennende tilbud under eller ta kontakt på post@visitinnherred.com så hjelper vi deg!

Hva skjer på Innherred?

Spelet om Heilag Olav, Steinkjerfestivalen, Soddjazz og kortreist dansefestival er bare noe av det du kan oppleve på Innherred. Se hva som skjer i vår arrangementkalender.

Kom gjerne innom turistkontoret!

OPPLEV INNHERRED FRA SYKKELSETETInnherred byr på lange slake bakker uten særlig mye trafikk – perfekt for sykkel! Turer fra 2 til 8 mil, med og uten overnatting.Sykle langs fjorden, langs Leksdalsvatnet, opplev mat, kultur og historie. Følg smale grusveier og ta en dukkert.Her finner du inspirasjon til sykkelturer på Innherred og du kan enkelt booke sykkelutleie og andre opplevelser på siden vår.