Er dere en gruppe som ønsker guidet tur langs Den Gyldne Omvei, byvandring eller guidet busstur eller kanskje et helt eget opplegg en hel dag? Vi har erfarne guider!

Guide og bussgruppe

Visit Innherred lager program til turer for private, turoperatører, lag og foreninger. Vi kjenner området, bedriftene, guider og hvor lang tid man trenger hos hver bedrift. Det anbefales å ha en guide med på turen. Dette kan være prikken over i’en. Guiden er lokalkjent, løsningsorientert og kan bidra at dere får større utbytte av turen.

Ta kontakt med Visit Innherred, tel: 74 40 17 16 eller post@visitinnherred.com for en uforpliktende prat om guide på busstur.

Guidet Byvandring

I Steinkjer tilbys det byvandring hele året. For grupper kan det avtales tid og sted utenom oppsatte tider.
Under vandringen ser vi at Steinkjer er en karakteristisk gjenreisningsby, mens flere gatenavn i byen henspeiler på forhistorisk storhetstid og viktige historiske milepæler. Etter turen vil dere kanskje se på Steinkjer by med litt andre øyne. Vandringen tar ca. 1time.
Klikk her for mer informasjon, tid og pris for byvandring i Steinkjer

Ta kontakt med Visit Innherred, tel: 74 40 17 16 eller post@visitinnherred.com for en uforpliktende prat om guidet byvandring for grupper i Steinkjer.

Byvandring i Levanger

Bli med på guidet byvandring i Levanger. Vi går igjennom byen, får høre byhistorien og ser nærmere på noen av bygningene. Levanger er en av Norges mest interessante trehusbyer med stor nasjonal kulturminneverdi. Bebyggelsen i sentrum er særpreget og unik i nasjonal sammenheng, særlig trehusbygningene i sveitser- og jugendstil. Levanger har en av få enhetlige bebyggelser i hele Norge fra perioden 1896 – 1904 og har bevart mye av særpreget som trehusby fra denne tiden. Levanger har langt tilbake i historien vært en markedsplass og det er spor fra middelalderen i grunnen i sentrum. Riksantikvaren har igangsatt kulturminnefredning av store deler av sentrum og de mottok Olavsrosa i juni 2013.  Byvandringen tar 1-2timer.

Ta kontakt med Visit Innherred, tel: 74 40 17 16 eller post@visitinnherred.com for en uforpliktende prat om guidet byvandring for grupper i Levanger.

Byvandring i Levanger