Opplev smaken av øl og mat, og god stemning på Fæby Bryggeri og Restaurant i Verdal, 1 time nord for Trondheim. Ta med deg vennegjengen eller kolleger til en helaftens ølsmaking med god lokal og kortreist mat. Få minneverdige opplevelser som skaper felleskap dere i mellom.

Hos Fæby gårdsbryggeri og restaurant i Verdal får du og dine venner eller kolleger god stemning og dere får servert skamgodt øl og mat i de triveligste omgivelser.

I bryggeriet på Fæby produseres det øl i mange varianter, som selges i egen restaurant og gårdsutsalg. Ølet brygges av tidligere norgesmester i hjemmebrygging, Arne Marius Haugen.

Øl og matopplevelser hos Fæby Bryggeri i Verdal. Foto: Espen Storhaug

Mat og øl opplevelser

Utsøkte kombinasjoner av øl og mat er sentralt på Fæby. Kjøkkensjef Hakon, og hans dyktige kolleger på kjøkkenet setter sammen menyer som passer til husets eget øl. Hakon foretrekker rene smaker, former og farger på en ujålete måte. Råvarene i maten kommer derfor fra gården, nabogårdene og andre matprodusenter på Innherred.

Ølsmaking

Smaken av fem sorter øl og mat er en helaftens matopplevelse. Dere får servert fem matretter med matchende smaksprøver av øl og dere får servert informasjon om maten og ølet underveis. Hovedlokalet for restauranten er det gamle bryggerhuset, som ble pusset opp i 2019. I tillegg er det et mindre lokale i det gamle stabburet, som i tillegg til matlager ble brukt som våpenlager av kavaleriet på 1800-tallet.

Selskap hos Fæby. Foto Marius Rua - Buckethouse

Fæby ligger sentralt plassert og det er bare 4,4 km til Scandic Stiklestad / Stiklestad Nasjonale Kultursenter og 1,6 km til Thon Hotel Verdal, Verdal Hotell og jernbanestasjonen.

Ta kontakt med oss i Visit Innherred for å få et uforpliktende tilbud.

Kombiner et måltid hos Fæby med overnatting i Verdal hvor det er flere hoteller å velge mellom. Vi lager gjerne et uforpliktende tilbud med mat, drikke og overnatting.

Du vil kanskje også like