Fylkesmannsgården ligger på et gammelt høvdingsete med flott utsikt over Steinkjer. Fylkemannsgården kan leies til alt fra møter og konferanser til selskap og bryllup. 

Ærverdig høvdingsete i Steinkjer

Fylkesmannsgården ligger på et gammelt høvdingsete med flott utsikt over Steinkjer. Opplev en setting i storslått herskapsstil. Egge Museum kan bidra med tilleggsaktiviteter som historisk vandring, besøk av «pigen i Fylkesmanngården anno 1919» eller oppdagelsesferd på museet.

Fylkemannsgården kan leies til alt fra møter og konferanser til selskap og bryllup. 

Fylkesmannsgården på Egge Museum i Steinkjer

Kurs- og selskapslokale

Med en kapasitet på opp til 70 personer, flere koselige salonger, trådløst internett, projektor og lerret, er Fylkesmannsgården et annerledes og flott møtested.

Kurs og konferanse

I tillegg til feiring av store dager, passer huset også til møter, kurs og konferanser. Her finnes tråløst nettverk, og ved forespørsel lånes det også ut projektor, lerret og flip- over.

Selskapslokaler

Middag: 70
Kaffe: 90
I første etasje er det garderober, toalett, fire stuer og et godt utstyrt anretningskjøkken. I andre etasje er salen og to tilsluttende rom.

Servering

Mat leveres fra Quality Grand Hotel Steinkjer eller Best Western Tingvold Park Hotell. Det er også mulighet for selvhushold.

Ta kontakt med oss for tilbud eller mer informasjon

Du vil kanskje også like