Få et innblikk i ny og eldgammel historie, lær om nasjonens tilblivelse og slaget på Stiklestad. Bli kjent med krigens grusomheter og arkitekturen den ga oss.

Overnatt i historiske omgivelser, nyt landskapet og oppdag den kulturfreda trehusbyen Levanger.

Krigshistorie i Levanger

Falstadsenteret er et minnested og nasjonalt senter for andre verdenskrigs fangehistorie og menneskerettigheter og holder til i bygninger som en gang var ss-strafgefangenenlager Falstad.

Historisk overnatting

Overnatt i de historiske omgivelsene på Falstad, og bruk tiden til refleksjon og ettertanke. Som overnattingsgjest har du tilgang til utstillinger, bibliotek og andre tilbud. Tilbring tid i en meningsfull atmosfære!

Nasjonal fotohistorie i Levanger

Et bilde sier mer enn 100 ord, og på Levanger fotomuseum kan du bli med inn i lokal og nasjonal historie gjennom fargebildets spede barndom!

Arkitektur og krigshistorie

Den ene byen ble bombet sønder og sammen, den andre overlevde krigens herjinger – ta turen til begge byene og bli bedre kjent med historien!

Bøla

For ca. 6.000 år siden satt en veidemann og risset et reinsdyr inn i berget på Bøla ved Snåsavatnet. I dag kan du oppleve den fantastiske bergkunsten og nyte lokalmat med samisk tilsnitt.

Saemien Sijte

Du trenger ikke reise lenger enn til midt i Norge for å bli kjent med samisk kultur! På Saemien Sijte kan du sitte i gamma ute i tunet og finpusse lassoferdighetene dine, nyte en kopp kaffe rundt bålet og kjenne på den samiske følelsen!

Ønsker du hjelp til planlegging eller skreddersøm av opplevelser?

Kontakt oss på 
Post@visitinnherred.com
Tel: +47 74 40 17 16
Eller gjennom skjema nedenfor.