Jægtvolden Fjordhotell er et hotell helt for seg selv med idyllisk beliggenhet helt nede ved fjorden langs Den Gyldne Omvei. Vi tilbyr

JÆGTVOLDEN FJORDHOTELL
-Et hotell helt for seg selv

Jægtvolden Fjordhotel ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser langs Den Gyldne omvei i Inderøy kommune i Trøndelag, knapt en time fra Trondheim Lufthavn Værnes.

KONFERANSE OG SELSKAP

Jægtvolden tilbyr mange ulike møterom i smakfulle og rolige omgivelser. Vi legger til rette for at arbeid og hygge skal gå hånd i hånd.

Kapasitet og oppsett

Skipet – 60 pers. i klasserom og 80 pers. i kino
Plenum – 70 pers. i klasserom og 90 pers. i Kino
Danseplatt – 90 pers. i klasserom og 120 pers. i kino
Havestua – 20 pers. i hestesko – 24 pers. i klasserom – 40 pers. i kino
Forpiggen – 20 pers. i styrebord

I tillegg har vi 4 små/grupperom for opp til 12 personer som også kan slås i hop, med kapasitet opp til 22 personer og Midsal som tar inntil 25 i klasserom.
Vi tilpasser og fordeler møterom etter gruppens størrelse og program.

Møteutstyr

Projector, lyd og lerret i alle møterom/grupperom
Pc tilgjengelig
Trådløst bredband med nye WIFI spotter
Penn/papir etc er tilgjengelig.
Vi ordner det meste!

Peisstue hos Jægtvolden Fjordhotell

AKTIVITETER

Lystbetont konkurranse hvor alle kan bidra – her utfordres lederegenskaper, samspill, klokskap og konkurranseinstinkt. Og alle egenskapene må settes i system for å oppnå resultater. Vi kombinerer aktivitetene og tilpasser dem deres ønsker og tidsplan.
Aktiviteter for grupper fra 6 – 160 personer.

Vinsmaking

I hyllene finner du mange godbiter fra bla Bordeaux og Burgund. Innholdet i kjelleren er stadig i forandring. Vi legger opp til et tema for smakingen. Vi smaker sammen og snakker om det vi har i glasset. Her involveres dere samtalen, med en lav terskel for innspill og spørsmål. Vi har også muligheter for smaking av lokalt øl, akevitt, cognac og andre drikker i vår vinkjeller.
For grupper fra 8 – 70 personer (større grupper kan være mulig etter avtale).

Sundnes Brenneri Kjeller Sundnes.jpg

Sundnes Brenneri er en av få brennerier i Norge som fortsatt er i drift. De leverer mye av den spriten som blir brukt til fremstilling av akevittene i Norge. I skinnet fra levende lys i steinhvelvkjelleren fra 1800-tallet, får dere smake forskjellige akevitter samt høre litt om historien til akevitten. Det følger også med litt lokal småmat til smakingen. Kan utvides med smaking av lokalt øl fra Inderøy Gårdsbryggeri i tillegg.
For grupper  8 – 60 personer

Bålkonkurranse

Her utfordres speiderinstinktet. Ved hjelp av tennstål skal det fyres opp et bål på anvist plass, og en full kjel med vann skal kokes opp. Laget får kjel og tennstål.

Flåtebygging

Konstruksjonskunnskap og pågangsmot, fysikk, samarbeid og taktikk. Her kreves det mange egenskaper for å lykkes! Laget skal konstruere en flåte som skal frakte deler av laget rundt en bøye. Alle benytter redningsvest.

Bungee-running

Individuell styrke, teknikk og utholdenhet. Med et strikk festet i ryggen er det om å komme lengst fremover. Men lagets innsats avgjør suksessen!

Stafett Standup-paddleboard

Stående på et brett skal det rundes rundt to bøyer. Det er fullt mulig å runde tørrskodd, men iveren kan ta overhånd.  En øvelse som mange mestrer godt etter 1 minutt. Det å kunne stå å padle er en fin og annerledes opplevelse på sjøen. Alle sikres med redningsvest.

Tautrekking

Teknikk og styrke er avgjørende. En øvelse hvor lagene måler sin totale styrke!

Hinderløype

Øvelsen er basert på en stafett der hvor balanse og presisjon spiller inn. Vinneren er den som først har fylt opp vannsøylen sin!

Peisstue hos Jægtvolden Fjordhotell

MAT OG DRIKKE

Jægtvolden har et kjøkkenet basert på lokale råvarer og en vinkjeller med mange godbiter.
Gode råvarer er halve jobben og du kan nyte alt fra lokal mat tradisjon til gourmetmiddag hos oss.

SOVEROM

Vi tilbyr 58 dobbeltrom og 3 suiter, med tilsammen 130 sengeplasser.

TA KONTAKT

Fyll inn skjema eller kontakt oss på telefon 74 14 17 16 for tilbud eller mer informasjon.