Innherred er kommunene Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Snåsa, 80 km nord for Trondheim langs E6. Er du vei nordover til Lofoten eller Nordkapp, er Innherred et naturlig stoppested!

Innherred Turistkontor er lokalisert i Hamnegata 20, 7714 Steinkjer. Turistkontoret er åpent hele året – du er hjertelig velkommen innom oss. Hos oss får du hjelp med å finne overnatting, hotell, utleiehytte, gårdsmatutsalg, spisesteder og gallerier. Vi hjelper deg med å finne de skjulte skattene som passer deg og dine interesser!

I vår lille butikk får du kjøpt kart og suvenirer

Åpningstider

Mandag – fredag: 9 – 16
(Utvidet åpningstider i sommersesongen)

Norges historie går, i likhet med E6, som en rød tråd gjennom Innherred. Gjør et stopp og opplev «historiske Innherred».

Opplev de små særegenhetene ved Innherred – det vakre kulturlandskapet – Trønderlåna – den kjente og smakfulle gårdsmaten, lokalt håndverk og tradisjon og Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark.

Spar tid og penger – la oss hjelpe deg!

Vi kjenner området, bedriftene, guider. Etter flere år vet vi hvordan vi kan disponere tiden med godt innhold. Vi ønsker å bidra til at ditt besøk på Innherred blir vellykket slik du vil ha det.

Innherred Guide 2020

Last ned Innherred Guiden med informasjon om overnatting, ting å gjøre, sykkelturer og vandreruter, restauranter – steder å spise og opplevelser for hele familien i alle Innherred kommunene; Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Snåsa.

Innherredguiden 2020 – Norsk

Innherredguiden 2020 – Engelsk

Innherredguiden 2020 – Tysk

Les mer om Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Snåsa kommune.

Slik finner du veien til Innherred

Center map
Traffic
Bicycling
Transit