Kom deg vekk fra byens mas og kjas, og nyt den fredelige førjulestemningen sammen med gode venner. Kjenn duften av ribbe og medister, pinnekjøtt, peis og akevitt i lokaler pyntet til jul. Nyt det bølgende trønderske kulturlandskapet og finn roa på unike overnattingssteder.

Minneverdig julebord på Innherred

Vi skaper en minneverdig dag, kveld eller helg med unike historier til vennegjengens minnebok. Vi tar deg med til særpregede steder som serverer mat av råvarer i verdensklasse. La julebordet være en opplevelse av autentisitet, lokal mat, unike opplevelser, historie og det gode vertskap!

Julebord på Inderøy

Inderøy er med sine lange mattradisjoner, dedikerte kokker og fantastiske lokaler et drømmested for deg som vil skape et julebord for minnebøkene. Enten det er med familien, vennegjengen eller kollegaer er Inderøy rammen for de store opplevelsene.

Julebord i Levanger

I Levanger byr Munkeby Herberge, Levanger Lokalmat og Madame Backlund på go’ gammeldags førjulstemning med lokale råvarer og gammelt håndverk bundet sammen av fantastisk vertskap og historiske omgivelser.

Julebord på Steinkjer

Med humor, historie og lokalmat ønskes du velkommen til julebord i Steinkjer. Rammene for julebordet er kan være unike, spektakulære eller intime, på Steinkjer har du mange valgmuligheter.

Julebord i Verdal

I Verdal er det Stiklestad og Fæby Bryggeri som inviterer deg til julebord i år. Her kan du oppleve vikingtid, middelalder og lokale tradisjoner på historisk grunn med moderne vri og øl opplevelser i forbindelse med ditt julebord.

På Innherred kan vi skreddersy julebord, julelunsj og julebordsopplevelser for deg og dine venner eller kollegaer!
Kontakt oss via skjemaet under
eller ring +47 74 40 17 16/ e-post
post@visitinnherred.com