Kom deg vekk fra byens mas og kjas, og nyt den fredelige førjulestemningen sammen med gode venner. Kjenn duften av ribbe og medister, pinnekjøtt, peis og akevitt i lokaler pyntet til jul. Nyt det bølgende trønderske kulturlandskapet og finn roa på unike overnattingssteder.

Minneverdig julebord på Innherred

Vi skaper en minneverdig dag, kveld eller helg med unike historier til vennegjengens minnebok. Vi tar deg med til særpregede steder som serverer mat av råvarer i verdensklasse. La julebordet være en opplevelse av autentisitet, lokal mat, unike opplevelser, historie og det gode vertskap!

Bedriftene forholder seg hele tiden til de retningslinjer satt av myndighetene og tar smittevern på alvor. Vi ønsker at dere skal ha en trygg og god opplevelse hos oss.

Julebord på Inderøy

Inderøy er med sine lange mattradisjoner, dedikerte kokker og fantastiske lokaler et drømmested for deg som vil skape et julebord for minnebøkene. Enten det er med familien, vennegjengen eller kollegaer er Inderøy rammen for de store opplevelsene.

Inderøy Gårdsbryggeri

Bryggeriloftet hos Inderøy Gårdsbryggeri setter med sin sjarm standarden for et intimt og koselig julebord. Her er det ikke bare øl som står i fokus, men også god, lokal mat.

Øyna Kulturlandskapshotell

Velkommen til julebordsfeiring på Øyna – på taket av Inderøy. Her får dere magisk stemning og panoramautsikt over et vakker kulturlandskap.

Berg Gård

Er du lei av tradisjonelle julebord må du prøve oss. Her får servert god gammeldags julemat produsert av gårdens frilandsgris og lam. Dyrene har levd et godt liv før de blir slaktet og foredlet på gården!

Saga – senter for fotografi

Saga sørger for god mat og stemning i hjemmekoselige omgivelser, med Borgenfjorden som nærmeste nabo. Vi tar gruppebildet av julebordet som et minne av en trivelig kveld.

Strømnes – Oldefars gjestehus

Kom i julestemning på Strømnes – her kan du feire julebord i mer intime rammer. Eller hva med å kombinere med et julemøte i møterommet i hønhuset?.

Jegtvolden Fjordhotell

Jægtvolden Fjordhotell ønsker velkommen til god, gammeldags, heimlaga og tradisjonsrikt julebord.

Julebord i Levanger

I Levanger byr Munkeby Herberge og Madame Backlund på go’ gammeldags førjulstemning med lokale råvarer og gammelt håndverk bundet sammen av fantastisk vertskap og historiske omgivelser.

Munkeby Herberge

Med et godt vertskap, feststemte gjester og en vakker ramme rundt ligger alt til rette for at du får et stemningsfullt julebord. Sissel og Håkon kan tilby alt for at rammen rundt ditt julebord blir slik du ønsker, og leverer mat og drikke etter ønske.

Musikalske Ablegøyer på låven hos Munkeby Herberge

I år blir det Ablegøyer på Låven med Oddbjørn Hagen og Jan Frode Pettersen.
Datoer: 27. og 28. november, 4. og 5. desember
Påmeldingsfrist: 13. november

Madame Backlund

Madame Backlund og Thon Hotel Backlund har har en intim atmosfære med personlig service og ligger midt i den historiske og kulturfredede Trehusbyen Levanger. Nyt førjulstiden i Levanger med julebord hos Madame Backlund førjuslmartnan i Trehusbyen.

Julebord på Steinkjer

Med humor, historie og lokalmat ønskes du velkommen til julebord i Steinkjer. Rammene for julebordet er kan være unike, spektakulære eller intime, på Steinkjer har du mange valgmuligheter.

Best Western Tingvold Park Hotell

Tingvold tilbyr ogås i år førjulstemning og deilig hjemmelaget julemat. Her får du juleselskapet etter dine ønsker enten om det gjelder julelunsj, midtuke eller helg arrangement. Tingvold skreddersyr din meny og serverer alt du måtte ønske.

Yttervik Gård

Legg ditt julebord til Yttervik gard med stemningsfulle lokaler i et omdisponert drivhus! Og allerede  før du kommer til gårds kan du fornemme stemningen som vil møte deg i Yttervik.
De mørke førjulskveldene lyses opp av stearinlys og fakler som skinner fra drivhusets vegger.

Føllingstua Camping

Føllingstua Camping og Resort inviterer til julemiddag og julelunsj i koselige omgivelser. Vi pynter og lager julestemning i lokalene med vakker utsikt over Snåsavatnet.
Vi kan tilby servering av tradisjonell julemat eller sette sammen en meny tilpasset etter dine/deres ønsker.

Julebord i Verdal

I Verdal er det Stiklestad og Fæby Bryggeri som inviterer deg til julebord i år. Her kan du oppleve vikingtid, middelalder og lokale tradisjoner på historisk grunn med moderne vri

Fæby Bryggeri

Ta med vennegjengen, kolleger eller familien og ta en pause i julestria og kos dere med et godt måltid i bryggerhuset, stabburet eller Lavvoen på Fæby Bryggeri.

Scandic Hotell Stiklestad

Kom i julestemning  med julebord eller julepub på Stikletstad  – de byr på god mat, underholdning og flott musikk. Alt ligger til rette for at du får en hyggelig opplevelse.

På Innherred kan vi skreddersy julebord, julelunsj og julebordsopplevelser for deg og dine venner eller kollegaer!
Kontakt oss via skjemaet under
eller ring +47 74 40 17 16/ e-post
post@visitinnherred.com