Legg ditt julebord på Munkeby – gården mellom klostrene – hvor historien sitter i veggene og tradisjoner holdes levende.

Munkeby søndre ligger ved pilegrimsleden, mellom ruinene av Munkeby kloster og det nye Munkeby Mariakloster. Munkeby har røtter tilbake til før vikingtid og det er få steder kjenner man historiens sus, slik man gjør i Munkebygrenda og på Munkeby Søndre.

Julebord

Men et godt vertskap, feststemte gjester og en vakker ramme rundt ligger alt til rette for at du får et stemningsfullt julebord. På Munkeby Søndre er brenner vi for dette og har utviklet flere forskjellige alternativer som egner seg til julebord og selskapsbruk.
Vi arrangerer julebord i samarbeid med dere. Vi har 5 ulike lokaler.

Låven

Det nyeste selskapslokalet på gården med koselig låvepreg kan ta imot opptil 90 personer for julebord.

Selskapslokale på låven. Foto: Hattrem

Stabburet

Det koselige Stabburet har kapasitet til 25 personer. Du blir satt i kornbinger og ved langbord – der det tidligere var kister med husholdningsvarer.

Selskapslokalet

Det trivelige festlokalet i 2. etasje over barnehagebygget kan ta imot 40-50 gjester, avhengig av ønsket oppsett. Her kan også kjøkkenet i første etasje stilles til disposisjon.

Lavvoen

Den naturskjønne beliggenheten og den storslåtte utsikten danner en eventyrlig ramme rundt arrangementet ditt. Lavvoen har et ildsted midt i rommet, og langs veggene finnes benker og bord. Opptil 30 personer kan ha et annerledes julebord her.

Kafeen i Masstua

Masstua fra 1829 har tømmervegger med småruta vinduer og blondegardiner. Her kan vi ha små julebord for opp til 22 personer.

Vi kan tilby alt for at rammen rundt ditt selskap blir slik du ønsker, og leverer mat og drikke etter ønske. Alle rettigheter.
Velkommen!

Ta kontakt for et skreddersydd og uforpliktende tilbud:

Velkommen til Munkeby

Du vil kanskje også like

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]