Gjør din julehandel i koselige Verdal, med trivelig julehandel hos Cartofflene eller de andre små nisjebutikkene i sentrum, og Amfi Verdal. Kom i julestemning med Jul igjen på Stiklestad og juleopplevelser på Fæby Bryggeri.

Jul igjen på Stiklestad 4. – 5. desember

På leting etter den gode, gamle julestemninga? Ta turen til Stiklestad og få med deg førjulshelga Jul igjen. Opplev stemninga som skapes når mange hundre fakler tennes, og det lyser lunt fra alle stuer.

Fæby Bryggeri

Er du på utkikk etter den perfekte gave for den øl interesserte?
Da må du ta turen til gårdsbutikken på Fæby Bryggeri, som ligger i første etasje på stabburet på gården. De selger sitt egenproduserte øl på boks, potetchipsen Fæbyflak  i tillegg til effekter, gavekort.

Lyst til å nyte den gode maten på Fæby – med eller uten øl? Her kan du bestille bord for opptil 12 personer eller send en forspørsel hvis dere er over 12 personer.

Julebutikken hos Cartofflene

står klar i November og her kan du finne mange fine julegavetips enten det er til dine kjære eller til deg selv!

Verdal sentrum

Det er mange trivelige nisjebutikker i Verdal sentrum, med Cartofflene, Sentrumsgården med bl. a One o One og Nøste Garn.

Ta deg en pust i julehandelen med nydelig mat på en av spisestedene på Amfi eller Verdal Hotell. Innherredsbakeriet i Sentrumsgården serverer også kaffe med noe fristende attåt.

Amfi Verdal ligger like ovenfor jernbanestasjonen, et trivelig kjøpesenter med 30 spennende virksomheter.

Velkommen til hyggelig førjulstid på Verdal.