Opplev magisk førjulstemning og god gammeldags juletradisjon med lukten av gløgg, julebakst, juletrær og juleglede! Her har vi laget en oversikt over noen av julemarkedene på Innherred.

Førjul og julemarkeder på Innherred

Vi håper du kan ta deg tid til å stresse ned i førjulstida. Tid til å kjenne på roa, stemningen og bare nyte at den mørke tida snart går mot lysere tider. Gled deg over å være sammen med de du er glad i og nyt varm gløgg og gode samtaler hos oss på Innherred.

Julestemning hos Gulburet

Førjul i Tunet fra 2. november

Nissemor på Gulburet og Husfrua på Strømnes inviterer til Førjul i tunet på Verdal Østre og Strømnes.

Dette er en lang tradisjon og Nissemor gleder seg til førjulsstemningen med pynta hus og tun, gode smaker, levende lys og fyr i ovnen. Ta en julehandel med hvilepuls og senk skuldrene med med god pause med mat og drikke. Mye godt å finne i julebutikken både til gaver og annen trivsel i førjula. Gode sjanser for å finne julegaver til store og små. Kansje unner du deg noe fint selv?

Førjul i Garveriet i Snåsa

Her blir det julestemning i bøtter og spann, både utomhus og innomhus. De gamle tømmerveggene oser av sjel, ro, historie, trivsel og gammeldags julestemning.
Her kan du slå deg ned og myse på alle de morsomme varene, kjenne lukta av gløgg og kaffe, julebakst og god mat.

Førjulsmartnan i Levanger 28. november – 1. Desember

Kom i julestemning med førjulsmartnan i Sejersteds park på torget i Levanger sentrum. Kulturelle innslag, boder, musikk, og salg av god mat og drikke. Juletretenning 28. november.

«straumjul» 30. november

Julemarked i Straumen sentrum på Inderøy, med mat og drikker, gaver, aktiviteter, kunst og håndverk. Tenning av juletre. Det varer fra klokken 10:00 til klokken 16:00.

«Julesjau i Snåsa» 23. november

Julemarked på Krogsgården i Snåsa. Nydelig mat, håndverk og førjulsaktiviter. Kansje kommer nissen? Pubkveld.

Julemarked på Berg Gård 7. desember

Årlig julemarked med utstilllere, julegårdsbutikk, servering og gårdsquiz.

«Advent på Egge» 1. desember

Tradisjonsrikt førjulsarrangement på Egge Museum i Steinkjer med aktiviteter for store og små. Go’ gammeldags julestemning ute og inn. Hvorfor ikke ta turen og handle lokalproduserte julegaver?

«Jul igjen » på Stiklestad 7. og 8. desember

Tradisjonelt julemarked. Opplev demonstrasjon av gammelt håndverk og matlaging. Barna kan delta på juleforberedelser, treffe julenissen og høre julefortellinger fra gamle dager.

Du vil kanskje også like