Quality Hotel Grand er et moderne konferansehotell med beliggenhet midt i Steinkjer sentrum; et meget bra utgangspunkt til å oppleve Steinkjers mangfoldige kultur – og naturlandskap.

Store muligheter i Steinkjer sentrum

Quality Hotel Grand Steinkjer ligger midt i matfatet på Innherred og har 7 fleksible, moderne møterom, hvor hvert rom er utstyrt med alt du trenger for å holde et vellykket møte eller konferanse. Hotellets imøtekommende og profesjonelle stab sørger for en vellykket konferanse for inntil 350 personer.

Resepsjonen, Quality Hotel Grand Steinkjer

KAPASITET MØTELOKALENE

Steinkjersalen – 170
Nordsia – 96
Sørsia, Hjorten – 86
Elgen – 50
Tiuren – 30
Vargen – 20
Styrerom – 16

Quality Hotel Grand Steinkjer

BEDRIFTSSAMLING UTENOM DET VANLIGE:
Quality Grand Hotel – hotellet i hjertet av Steinkjer

Nedenfor er forslag til en kurs, møte eller konferansepakke hos Quality Hotel Grand – det være seg et dagsmøte eller lunsj til lunsj møte. Vi skreddersyr opplegg etter dine ønsker og behov.

Sesongens råvarer på menyen

Grand Hotel ønsker å bli husket for den gode matopplevelsen og det finnes noe for enhver smak – med innslag av lokal og kortreist mat. Menyen skiftes annen hver uke til å passe sesongens råvarer. Du vil derfor alltid noe nytt og spennende på menyen.

Menyer med det lille ekstra
Finner du ikke det du ønsker i menyen? Hotellet skreddersyr gjerne etter dine ønsker. Kanskje er Kreolsk aften, viltbuffet eller champagnefrokost mer din stil?

Aktiviteter

Velg og vrak i aktiviteter fra vår rikholdige aktivitetsmeny – fra Byvandring i gjenreisningsbyen til slendehundtur i fjellet. Eller hva med en tur langs Den Gyldne Omvei?

Oftenåsen Foto: Espen Andre Wåde

OVERNATTING

113 rom, 220 senger. Alle rom har kjøleskap, telefon, arbeidsbord, 40» flatskjerm TV, gratis trådløs tilgang til internett. Frokost er alltid inkludert i prisen. Les mer om rommene på Quality Grand Hotel Steinkjer

TA KONTAKT

Fyll inn skjema eller kontakt oss på telefon 74 14 17 16 for tilbud eller mer informasjon