Quality Hotel Grand er et moderne konferansehotell med beliggenhet midt i Steinkjer sentrum; et meget bra utgangspunkt til å oppleve Steinkjers mangfoldige kultur – og naturlandskap.

Store muligheter i Steinkjer sentrum

Quality Hotel Grand Steinkjer ligger midt i matfatet på Innherred og har 7 fleksible, moderne møterom, hvor hvert rom er utstyrt med alt du trenger for å holde et vellykket møte eller konferanse. Hotellets imøtekommende og profesjonelle stab sørger for en vellykket konferanse for inntil 350 personer.

Resepsjonen, Quality Hotel Grand Steinkjer

KAPASITET MØTELOKALENE

Steinkjersalen – 170
Nordsia – 96
Sørsia, Hjorten – 86
Elgen – 50
Tiuren – 30
Vargen – 20
Styrerom – 16

BEDRIFTSSAMLING UTENOM DET VANLIGE:
Quality Grand Hotel – hotellet i hjertet av Steinkjer

Nedenfor er forslag til en kurs, møte eller konferansepakke hos Quality Hotel Grand – det være seg et dagsmøte eller lunsj til lunsj møte. Vi skreddersyr opplegg etter dine ønsker og behov.

Sesongens råvarer på menyen

Grand Hotel ønsker å bli husket for den gode matopplevelsen og det finnes noe for enhver smak – med innslag av lokal og kortreist mat. Menyen skiftes annen hver uke til å passe sesongens råvarer. Du vil derfor alltid noe nytt og spennende på menyen.

Menyer med det lille ekstra
Finner du ikke det du ønsker i menyen? Hotellet skreddersyr gjerne etter dine ønsker. Kanskje er Kreolsk aften, viltbuffet eller champagnefrokost mer din stil?

Aktiviteter

Velg og vrak i aktiviteter fra vår rikholdige aktivitetsmeny – fra Byvandring i gjenreisningsbyen til slendehundtur i fjellet. Eller hva med en tur langs Den Gyldne Omvei?

OVERNATTING

113 rom, 220 senger. Alle rom har kjøleskap, telefon, arbeidsbord, 40» flatskjerm TV, gratis trådløs tilgang til internett. Frokost er alltid inkludert i prisen. Les mer om rommene på Quality Grand Hotel Steinkjer

TA KONTAKT

Fyll inn skjema eller kontakt oss på telefon 74 14 17 16 for tilbud eller mer informasjon