I rolige omgivelser 3 kilometer fra Snåsa sentrum er det gode forhold for å sette seg ned og jobbe, men også koble av – sammen!

Grana B&B ligger i landlige omgivelser ca 3 km fra Snåsa sentrum. Det trivelige tømmerbygget åpnet i 2017 og er også et mikrobryggeri hvor du får servert nydelig lokalt brygg. Vertsakpet strekker seg langt for at gjesten skal føle seg velkommen.

Møteromskapasitet

Grana B&B har trådløs WiFi og en stor Tv for presentasjoner, som gjør det enkelt for dere å gjennomføre møtet. Vertskapet byr på kaffe og mat om ønskelig. Det er plass til 30-35 personer fordelt på småbord i tømmerbyggets vinterhage.

Grana bryggeri
Grana bryggeri

Grana Bryggeri tilbyr også:
– Lunsj og middag på bestilling
– Pub med lokalprodusert øl
– Ølsmaking
– 3 dobbeltrom med en kapasitet på tilsammen 6 personer
– Alle rom har kjøleskap og kaffemaskin og deler 2 f​​​​​​elles bad og kjøkken og oppholdsrom​​​​​

Naturopplevelser like utenfor døra
Snåsa er ei bygd med vakker og vill natur, rikt dyreliv og mange innsjøer.  Granaelva i nærheten byr på ørretfiske eller bading. Langs Snåsavatnet, Norges 6. største innsjø, finner du mange fine strender og regnes for å være godt egnet for fiske etter ørret og røye. Vandre i skogen, gå på sopp- eller bærtur, tupptur.
Vil du på større eventyr er mulighetene mange med Blåfjella-Skjækerfjella Nasjonalpark, et stort antall fjelltopper og mere enn 2000 fiskevann å velge mellom. Om sommeren er det 15-20 setrer som tar imot besøk hele sommeren.