Mokk Gård er en fjellgård i vakre omgivelser 4 mil øst for Steinkjer, tett oppunder snaufjellet og villmarka. Her kan du kjenne naturen og stillheten i det fri.

KURS- OG MØTELOKALER PÅ FJELLGÅRDEN MOKK I STEINKJER

Mokk Gård er en fjellgård i vakre omgivelser 4 mil øst for Steinkjer, tett oppunder snaufjellet og villmarka. På Mokk gård møtes du av et trivelig og imøtekommende vertskap som til enhver tid ønsker å tilrettelegge slik at ditt opphold blir optimalt.

På Mokk gård møtes du av et trivelig og imøtekommende vertskap som til enhver tid ønsker å tilrettelegge slik at ditt opphold blir optimalt.

På fjellgården Mokk Gård i Steinkjer har de tatt i bruk en del av gården og innredet det som et stort og fint møtelokale der du som gruppe kan ha din ønsket aktivitet i private omgivelser.  Det er også mulig å ha møter og samlinger i hovedhuset. Trådløst internett og konferansefasiliteter er tilgjengelig.

Kombinasjoner mellom samlingstid/møtetid, fysiske aktiviteter og nydelig, hjemmelaget mat med naturens råvarer er noe av det som står på menyen. Mulighetene er mange på Mokk Gård, enten du vil leie lokaler med selvhushold eller fullpensjon. Små og store grupper tas imot etter avtale for overnatting og servering. Dere vil hele tiden bli tatt godt hånd om av vertskapet.

steinkjer mokk gård ute gården sommer

Mokk gård er sertifisert som Norsk økoturismebedrift og er i tillegg medlem i Norges Midtpunkt ASA

Kapasitet

Møterom:
Klasserom: 40 personer
Hestesko: 20 personer

Alt av konferanseutstyr tilgjengelig.

Matsal hovedhus:
5 x 10-mannsbord: 50 personer
Hestesko: 32 personer

Peisestua hovedhus:
2 x 10-mannsbord: 20 personer
Kaffeservering: 30 personer

Kombinasjon matsal og peisestuen hovedhus:
7 x 10-mannsbord: 70 personer

Mat og drikke

Hos oss kan du nyte nydelig, hjemmelaget mat tilberedt av naturens råvarer med mye fokus på viltkjøtt, bær og grønnsaker fra nærområdet. Rikelige porsjoner med tradisjonell bondekost serveres i spisesalen i det særegne, over 100 år gamle hovedhuset. Etterpå kan du nyte kaffe og dessert i den store og koselige peisestuen. For selvhushold er det romslige kjøkkenet tilgjengelig.

Lunsj med bålkos ute i det fri er en kreativ måte å nyte lunsjen på hos oss i tillegg til innomhus.

Mulighetene er mange på Mokk Gård, enten du vil leie lokaler med selvhushold eller fullpensjon. Små og store grupper tas imot etter avtale for overnatting og servering.

Aktiviteter

Forlag til aktiviteter i og rundt gården

TURSTIER, JAKT OG FISKE

Både på sommer- og vinterstid kan Mokk Gård og Skjækra by på gode turmuligheter. Følg merkede stier eller gå i uberørt natur, gjerne til et av de mange fiskevannene i området. Isfiske på senvinteren er populært. Inne på fjellet finnes flere åpne hytter. Både fjellet og skogsterrenget nedenfor har bra bestander av småvilt for de som er interessert i slik jakt.

Du vil kanskje også like