Er du lei av å bruke tid og penger på å organisere neste kurs, samling eller annen sosial aktivitet? Vi har løsningen på det!

LEGG KURS OG KONFERANSE TIL INNHERRED!

Innherred er med sin korte avstand til Trondheim, Værnes og jernbanen et sentralt valg for din bedrifts neste sammenkomst, enten det er kurs, konferanse eller ledersamling. Vi byr på alt fra store konferansehotell til små intime møteplasser. Alle byr på god mat, flott vertskap og det du måtte trenge av utstyr for et vellykket arrangement!

Bedriftene forholder seg hele tiden til de retningslinjer satt av myndighetene og tar smittevern på alvor. Vi ønsker at dere skal ha en trygg og god opplevelse hos oss.

Skreddersydde opplevelser

Våg å prøve noe nytt!

Vi kan tilby ulike spennende aktiviteter, innhold og lokaler i en unik kulturell innpakning ut i fra deres behov og budsjett. Vi samarbeider med regionale kultur- og historiebaserte aktører på strekningen fra Stjørdal til Namsos. Vi skreddersyr gode løsninger for dere, sammen med våre proffe samarbeidspartnere! Bruk pakkene under som inspirasjon eller utgangspunkt.

Aktivitetstilbydere

Ønsker dere å gjøre noe mens dere er på et møte, kurs eller konferanse på Innherred er det flere aktiviteter å velge mellom. Nedenfor noen forslag, men vi har også andre tilbud. Ta kontakt med oss så kommer vi med forslag ut ifra hvor dere skal være. Kan det friste med en tur ut i båt, vikingopplevelser, puttball, foredrag, bumperball, øl- eller akevittsmaking?

Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud

Tel: +47 74 14 17 16
Epost: post@visitinnherred.com

Reisegarantifondet

Som kunde hos oss dekkes du av de garanntiene som gis av Reisegarantifondet, og du er beskyttet av pakkereiseloven.