Her har vi satt sammen en rekke matreiser med matopplevelser kombinert med overnatting og andre spennende aktiviteter. Vi håper disse vil inspirere deg til å besøke Innherred.

Matreiser midt i Norge

Trøndelag er Norges matregion og vi ønsker med stolthet og begeistring velkommen til oss midt i Norge. Trøndelag har et vanvitting mangfold fra hav til fjell, med store produksjonsmiljø

Norges Matregion

Innherred som ligger i Nord-Trøndelag, knapt en time fra Trondheim, byr på en opplevelsesreise med et stort mangfold av lokal matproduksjon. For ikke å glemme naturopplevelser for alle, uansett alder, med en natur preget av bølgende kulturlandskap ved sjøen og store fjellområder og Blåfjella- Skjækerfjella nasjonalpark.

MATREISER – TA EN PAUSE FRA HVERDAGEN

Her har vi satt sammen en rekke produktpakker med matopplevelser kombinert med overnatting og andre spennende aktiviteter. Vi håper disse vil inspirere deg til å besøke Innherred.

 

 

Julestemning på Stiklestad

JUL IGJEN PÅ STIKLESTAD 8.-9. DESEMBER 2018
«Jul igjen» på Stiklestad passer for hele familien. Her har vi satt sammen en fin pakke med overnatting, deltakelse på «Jul Igjen» og jule lunsj.
Akevittsmaking på Berg Gård Foto Pia M Lerseth 2x1 ØL, MAT – & AKEVITTOPPLEVELSER
Opplev Den Gyldne Omvei på vinterstid med koselig overnatting på Husfrua, Akevittsmaking på Berg gård og deilig øl – og matmåltid på Inderøy Gårdsbryggeri.
Spelet om Heilag Olav 2016 Photo: Visit Innherred SPELET OM HEILAG OLAV & DEN GYLDNE OMVEI
Opplev Spelet på Stiklestad og Den Gyldne Omvei – Bestill pakke med billetter til Spelet om Heilag Olav på Stiklestad og 2 netter på hotell – Vi hjelper deg med planleggingen!
sykkelferie på Innherred BORGENFJORDEN RUNDT MED OVERNATTING
Opplev Den Gyldne Omvei og Borgenfjorden rundt fra sykkelsete. Vi møter dere på Sparbu stasjon med sykkel utstyrt med sykkelvesker, pumpe, hjelm og refleksvest og kart med rutebeskrivelse.
Persgårdshalla Stod VANDREVENNLIG DESTINASJON INNHERRED
Kom og opplev pilegrimsvandring, kulturhistoriske vandringer og toppturer kombinert med nydelig kortreist mat på vandrevennlige Innherred i Nord-Trøndelag.
Sæterkos(t) på Innherred SETERKOS(T) PÅ – OPPLEV SNÅSAVATNET
Kom og opplev ekte seter kost i seterbygda Snåsa. Rømmegrøt, gomme, sveler, brunost, prim, hjemmelaget syltetøy og saft. At geitene skulle til seters for å gjøre seg fete er sikkert sant. Reis til de ekte og sunne smakene i mat laget lokalt av budeia på setra.

Powered byEMF Form Builder