Grotte og gruvetur, fiske, tur i fjellet, kanopadling, god mat og overnatting på fjellgård, alt dette kan du oppleve på Mokk gård i Steinkjer, Innherred i Trøndelag.

Mokk Gård er en fjellgård i Ogndalen, 4 mil øst for Steinkjer på Innherred i Trøndelag, bare 2,5 timer fra Trondheim. Gården ligger tett oppunder snaufjellet og villmarka og her kan du virkelig kjenne naturen og stillheten i det fri. På Mokk gård møtes du av et trivelig og imøtekommende vertskap som til enhver tid ønsker å tilrettelegge slik at ditt opphold blir optimalt.

I 2012 mottok de sin Økosertifisering

Her er en oversikt over forskjellige aktiviteter man kan oppleve på Mokk Gård

Grotte – og Gruveturer

I nærheten av gården er det kalksteinsgrotter og kobbergruver fra 1700-tallet. Disse er verdt er besøk. Mokk Gård tilbyr guidede turer til grottene og gruvene og de stiller med det utstyret dere trenger.

Kano

Kanopadling er en morsom aktivitet. På Mokk formidler de kanoutleie og du kan padle i elva Ogna som du kjører langs ved på vei til Mokk.

Guidet trugetur

På vinteren kan du gå på ski og bli med på guidet trugetur. Turene kan gjennomføres på dagtid, i skumringstimen eller på kveldstid med hodelykt.

Turmuligheter – Hytteutleie – Fiske

Hele året kan området tilby gode turmuligheter. Du kan følge merket sti til Norges Geografiske Midtpunkt eller du kan gå din egen sti. Steinkjer Kommuneskoger, Snåsa Fjellstyre og Nord -Trøndelag Turistforening har hytter i området. Til de går det merket sti fra Mokk. Hvis du liker å fiske så har Steinkjer Kommuneskoger gratis fiske i 60 vann og de har båt ved hyttene sine i dette området. Du kan også fiske i Mokkavatnet ikke langt fra gården.

Servering og overnatting

Ønsker du mat og overnatting så tilbyr Mokk Gård det også.

Velkommen til Mokk Gård

Du vil kanskje også like