Berg Gård og Inderøy Brenneri ligger i vakre omgivelser på Kjerknesvågen i Inderøy kommune, langs Den Gyldne Omvei. Berg Gård er det perfekte sted for møter, kurs og dagskonferanser hvor du kan kombiner unike lokaler med kortreist og ureist ekte gårdsmat og akevitthistorie.

Kurs og møtelokalene hos Berg Gård og Inderøy Brenneri har en spesiell atmosfære og flott utsikt og er det perfekte sted for møter, kurs og dagskonferanser. Få tilrettelagt en fin kombinasjon mellom kortreist og ureist ekte gårdsmat, akevitthistorie og møtetid. Et besøk i det nostalgiske landhandleriet kan også være et fint avbrekk.

Kapasitet møterom

Møterom i brenneriet
Langbord: 20 personer

Slakteriloftet
45 personer fordelt på småbord for møte

Alt av konferanseutsyr tilgjengelig.

Bedriftssamling utenom det vanlige: Berg Gård – gamle tradisjoner med moderne vri

Opplev ureist mat og unik akevittproduksjon på Berg gård.
Nedenfor er forslag til en kurs, møte eller konferansepakke på Berg Gård – det være seg et dagsmøte eller lunsj til lunsj møte. Vi skreddersyr opplegg etter dine ønsker og behov.

Mat og drikke

Kortreist og ureist ekte gårdsmat kan nytes i det flotte Slakteriloftet – et spisested med sjarm og sjel, spesiell atmosfære og flott utsikt. Berg gård er Norges første godkjente gårdsslakteri for småfe.

Med allsidig landbruksproduksjon med korn, karve og eng, mange husdyr som sau, frilandsgris, geiter og høns, er gården selvforsynende med egne råvarer.

Aktiviteter


Akevitthistorie
Vi arrangerer akevittopplevelser hele året på forhåndsbestilling. Kombiner gjerne dette med et ureist måltid på Slakteriloftet.

Historiefortelling – human kjøttproduksjon
Få innføring i gårdsdriftens aktiviteter og historie rundt det å ta vare på dyrene og prosessen for å få bedre kvalitet på sluttproduktet. Smaksprøver av gårdens ureiste spekemat.

Nostalgisk landhandel
I gårdsbutikken på Berg gård har vi prøvd å gjenskape en krambu fra gamle dager. Gamle skilt, bokser og snurrepiperier kombinert med hengende spekepølser og tørka kjøtt. Lukta fra røkte pølser, blandet med lukta av tjære fra Berg Special Lærsmørning, gir en spesiell opplevelse. Her selges produkter fra vårt gårdsmatkjøkken og  håndtverksprodukter og gårdsmat fra andre produsenter.

Kultursti
Det går en natur- /kultursti gjennom området, og det er utsikt, rasteplass med benker, bord, ildsted og utedo.

Guidet rundtur langs Den Gyldne Omvei
Gårdsmat, kunst & håndverk og vakkert kulturlandskap

Ta kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud

Tel: +47 74 40 17 16
epost: post@visitinnherred.com

Du vil kanskje også like