Helt siden Olav den Hellige falt i slaget mot bondehæren i 1030, har Stiklestad hatt sin unike plass i historien. Gjør dine kurs og konferanser eller andre samlinger til en kultur- og historiebasert opplevelse.

Stiklestad – Unik historie

Helt siden Olav den Hellige falt i slaget mot bondehæren i 1030, har Stiklestad hatt sin unike plass i historien. Gjør dine kurs og konferanser eller andre samlinger til en kultur- og historiebasert opplevelse. Sjekk ut Stiklestad for fine møtelokaler i Verdal, 1,5 time fra Trondheim.

Samle de ansatte på ett sted!

Stiklestad Hotell og Stiklestad Nasjonale Kultursenter er spesielt godt egnet til å holde deltakerne samlet på kveldstid. Nyt middagen sammen i Restaurant Skaleden eller inviter dine ansatte med på gjestebud i gjesteloftet eller et realt gilde på Stiklastadir.

Gilde på Stiklestadir

KAPASITET MØTEROM

Konferansesalen 1030

Konferansesalen har en kapasitet for inntil 280 personer. Salen kan deles i to mindre saler, eller gjøres større ved å åpne ut mot restauranten. Moderne AV-utstyr, teleslynge. Passer for både konferanser og større selskap.

Auditoriet

Amfi med 96 komfortable sitteplasser. Moderne AV-utstyr, teleslynge.

Borggården

Utendørsareale under tak på ca. 1400m2. Egner seg meget godt for selskaper, konserter, utstillinger og messer. Plass til ca. 1000 personer. Spiseplasser til ca. 350 personer.

Store møterom

2 store møterom med plass til 50 personer i klasseoppsett.
Utstyrt med det siste innen møteromsteknologi. Kan også benyttes som selskapslokaler.

Mindre møterom

4 mindre møterom med plass til 10-12 personer.
Utstyrt med 42 tommers flatskjerm, med mulighet til oppkopling til pc.

TA KONTAKT

Fyll inn skjema eller kontakt oss på telefon 74 14 17 16 for tilbud eller mer informasjon

Du vil kanskje også like