Fæby i Verdal ligger midt i det trønderske kulturlandskapet med kort avstand til Verdal togstasjon. Du finner både arbeidsro og inspirasjon når du holder din neste samling eller møte på Fæby.

Arbeidsro og inspirasjon

Med vår beliggenhet 10 minutters gange fra Verdal Stasjon så er det enkelt å komme seg til Fæby med både kollektivtransport og med bil. Med bil/tog er reisetiden 1 1/2 time fra Trondheim og en liten time fra Værnes.

Fæby ligger i landlige omgivelser på en gård midt i det Trøndersk kulturlandskapet og her kan garantert din gruppe finne arbeidsro og inspirasjon under arbeidsøkten.

Om møtelokalene

På Fæby kan du veldge mellom 3 forskjellige møtelokaler.

Bryggerhust

Bryggerhuset er det største lokalet og er ypperlig for dagsmøter og kurs, bryllup og andre arrangementer.

Utstyr: Prosjektor og lerret, lydanlegg, piano, egen bar og øltappelinje. Universielt utformet med heis og toaletter

Kapasitet: 65 pax

Stabburet

Dette er det minste lokalet på gården og er et fint lokale for mindre møter og selskap. Rustikk og gammelt som tidligere var matlager og våpenlager. I første etasjen finner du også gårdsbutikken på Fæby.

Utstyr: Storskjerm.

Kapasitet: 12 pax

Kornburet

Dette er det nyeste møtelokalet på gården (åpner 7. oktober) og er perfekt for dagsmøter, kurs og konferanse og selskap. Kornburet har overgang fra Bryggerhuset.
Hver fredags kveld er det fredags pub i kornburet.

Utstyr: Prosjektor, lerret og lydanlegg.

Kapasitet: 30 pax

Skamgod mat på menyen

På Fæby får du mat laget fra bunnen av for å få frem skamgod smak, gjerne i lag med Fæbys øl. De bruker mye av det deres egen gård, og nabogårdene har å by på. Fæby fokuserer på rene smaker, former og farger på en ujålete måte.

Øl og matopplevelser hos Fæby Bryggeri i Verdal. Foto: Espen Storhaug

BEDRIFTSSAMLING UTENOM DET VANLIGE:
Fæby bryggeri – midt i det trønderske kulturlandskapet

Nedenfor er forslag til en kurs, møte eller konferansepakke hos Fæby bryggeri – det være seg et dagsmøte eller lunsj til lunsj møte. Vi skreddersyr opplegg etter dine ønsker og behov.

Aktiviteter i forbindelse med ditt møte eller samling

Middag, ølsmaking og omvisning i bryggeriet

Som  en  avslutning  på  dagen  kan  dere  spise  middag  med  omvisning  i  bryggeriet. Øl  og  mat  er  som  hånd  i  hanske,  så  lenge  man  velger  riktig  øltype  til  den  enkelte  rett.  Fæby tilbyr  ølsmaking  av  tre  og  seks  øl  med  tilhørende  matretter. I  tillegg  vil  de  fortelle  litt  om  ølet  som du får servert  til  hver  rett,  i tillegg får du føre litt  om  bryggeprosessen.

Øl og matopplevelser hos Fæby Bryggeri i Verdal. Foto: Espen Storhaug

Korte foredrag/innslag/intimkonstert

Hvis du er nysgjerrig på regionens industri historie, det trønderske maktlandskapet eller Shakespeare kan du få høre innslag omkring industriutviklingen i regionen, samt om det historiske maktlandskapet man befinner seg i når man er på Innherred.
Fæby har et stort nettverk innenfor musikk, teater og kulturbransjen, så om dere ønsker en kort intimkonsert, eller et innslag fra Shakespeares eller Olav Duuns verden – det fikser de!

Beer mile

Her kan du springe the Beer mile med påfølgende pub – dette passer for alle, med eller uten joggesko. Spør oss for mer detaljer.

OVERNATTING

Fæby samarbeider med Scandic Stiklestad og kan tilby overnatting på Stiklestad.

Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud

Tel: +47 74 14 17 16
Epost: post@visitinnherred.com