Ha bedriftens neste samling med gode kolleger og samarbeidspartnere hos Ismenningen Fjellstuggu i Snåsa

Ismenningen Fjellstuggu ligger i naturskjønne omgivelser i Snåsafjella, ved innfallsporten til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. Her kan dere samles til møter og kurs i rolige omgivelser med god mat og drikke. Hytta og området rundt innbyr til opplevelsesrike turer og hyggelige kvelder med gode samtaler foran peisen.

Ved Ismenningen Fjellstuggu bor du godt og får oppholdet skreddersydd slik du/dere ønsker det. Hos oss spiser du god og kortreist mat, og kan avslutte dagen i Ismenningens unike åttekantede pub. Eller kanskje det frister med en tur i vår vedfyrte badstu kombinert med en dukkert i tjønna eller et friskt snøbad?

Konferanselokaler, kurs og møterom
Nordstua:

Kinoopsett: 50 personer
Klasseromoppsett: 40 personer
Hesteskooppsett: 26 personer

Sørstua:
Styrebordppsett: 12 personer

Konferanselokalene er en kombinasjon av intime, hyggelige stuer og topp moderne konferanserom. Fasilitetene er de aller beste, og tilrettelagt etter nettopp dine og din bedrifts behov.
De er alle luftige og godt med lys, men de har også lysdempere.
Det er også muligheter for grupperom.
Trådløst internett (WiFi)

Konferanse aktiviteter:
Ismenningen har masse å tilby på aktivitetsfronten, alt fra teambuildingsaktiviteter til kos og sosiale aktiviteter. Ta kontakt for mer informasjon om de mange mulighetene.

Overnatting
Ved Ismenningen Fjellstuggu finner du 23 sengeplasser fordelt på fem rom i Sørfløya av hovedbygget og to frittstående hytter.

Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud

Tel: +47 74 40 17 16
E-post: post@visitinnherred.com

Den gode opplevelsen venter på deg på Ismenningen Fjellstuggu.

Ismenningen Fjellstuggu