Opplev Hilmarfestivalen, en av landets største folkemusikkfestivaler. Av media omtalt som “en nasjonal begivenhet og folkefest”. Hilmarfestivalen legger til rette for gode møter mellom mennesker! I år holdes Hilmarfestivalen fra 2. – 10. november. Her har vi satt sammen opplevelsespakker for deg!

Hvert år blir ca. 150 artister presentert gjennom rundt 70 ulike festivalarrangement til 9 000 besøkende.  Hilmarfestivalens programm er tilpasset alle aldre med egne barneprogram og ungdomsprogram. Festivalen har fokus på folkemusikk, men åpner også dørene for musikk som er på grensen til dette eller vipper over mot helt andre sjangrer.

Hilmarfestivalen 2019

Hilmarfestivalen holdes fra 2. – 10. november i 2019

Legg gjerne inn en overnatting eller flere på et Steinkjers flotte hoteller.

 

Pakkeforslag

Pakke 1: 8. november

Hilmarfestival dagspass m/overnatting

Pris: fra 1695 kr per pers i dobbeltrom
Inkl. i prisen: dagspass til Hilmarfestivalen, overnatting m/frokost hos Best Western Tingvold Park Hotell eller Quality Hotel Grand Steinkjer

Pakke 1: 7. november

Hilmarfestival dagspass m/middag

Pris: fra 680 kr
Inkl. i prisen: dagspass til Hilmarfestivalen, middag hos Chef Steinkjer eller Famille

Hvis ønskelig kan vi ordne med overnatting og andre opplevelser på Innherred.
Vi skreddersyr også tilbud etter ditt behov og ønsker.

Farsdagsgaven til en som har alt – ei ny opplevelse!

Søndag 10. november er det farsdag, og det feirer Hilmarfestivalen sammen med Egge Museum! Kl 11 blir den tradisjonsrike Farsdagskaffeen på Fylkesmannsgården. Her er det gratis inngang men du betaler selvsagt for kaffen.

Og til han som har alt: Hva passer vel bedre enn en gitarkonsert? Her møter vi noe av det beste Trøndelag kan by på i møte med det beste Malawi kan tilby. Da blir det nemlig et Mestermøte med Skogmo/Hanshus og Faith Mussa i Fylkesmannsgården kl 13 etter Farsdagskaffen.

Du vil kanskje også like