Innherred ligger 80 km nord for Trondheim og for noen er Innherred en plass man kjører gjennom på vei nordover. For andre representerer den en uoppdaget skatt bestående av fantastisk mat, vakker natur og hyggelig vertskap – for å nevne noe!
Her gir vi deg tips til oversikt over campingplasser og bobilplasser og hvor du kan fylle på LPG gass og tømmestasjoner. Vi gir deg også tips til et mangfold av opplevelser på Innherred.

Bobilparkering og campingplasser på Innherred

Med bobil og campingvogn har du stor frihet til å besøke Innherred i ditt eget tempo og det finnes det mange fine steder å stoppe for natten. Du finner campingplasser, bobilparkeringer og fricampingplasser mange steder.

Campingplasser på Innherred

Her ser du oversikt over campingplasser – finn den som passer deg og dine behov! Har du barn eller ønsker du en rolig stund for deg selv – da vil behovene være ulike, akkurat som campingplassene!

Bobilparkering på Innherred

Enten du ønsker bobilparkering med strøm og sanitæranlegg, eller du ønsker å stå parkert til fjells viser vi deg våre beste tips!

Sund Sommerhotell

Her kan du overnatte i naturskjønne omgivelser ved Trondheimsfjorden. Sund er 2 km fra Straumen sentrum i Inderøy kommune. Tilgang til kjøkken, dusj og toalett

Holsingsæteren – fricamping

Holsingseteren ligger vakkert til i Roktdalen i Snåsa, og du kan oppleve tradisjonell seterdrift og få nærhet til dyra på setra.
NB! ingen tilgang til strøm. Muligheter for å kjøpe seg mat på setra – all mat som serveres er kortreist.

Kjerknesvågen Kai

Ingen «formell» oppstilling, men en vakker plass for cmpingvognen eller bobilen. Du betaler det samme som havneavgiften for gjestebåter og du har da tilgang til døgnåpent sanitæranlegg og strømuttak.  Åpen kiosk/kafe i sommersesongen, i tillegg til grillplass og sitteplasser, badeplass  og nærbutikk kun 100 meter fra kaiområdet.

Inderøy Bobilcamp

Ligger nedenfor Øyna med samme fantastiske utsikten over Trondheimsfjorden. Det er fellesområde for grilling med benker. Ønsker du å unne deg et kortreist måltid, så er det kort gange opp til restauranten på Øyna. Det er også kort avstand til Straumen sentrum.

I Norge kan du i utgangspunktet overnatte hvor som helst med bobilen din og campingvogna, men det forutsetter at du tar hensyn til skilting på stedet. Vil du stå på privat grunn, må du ha eiers samtykke først.

Andre oppstillingsplasser for bobiler på Innherred

På noen av plassene nevnt under er det i all hovedsak parkering for bobiler. Dette fordi plassen ikke er stor nok til å romme ei stor campingvogn og bil. Dersom du har ei lita campingvogn kan det noen steder være plass, men det kan være hensiktsmessig å kontakte plassene før dere kommer med bil og vogn.

Levanger kommune

Sjøbadet småbåthavn (10 bobilplasser i gangavstand til sentrum)
Rinnleiret
Ytterøy småbåthavn
7610 Rampa, Ytterøy
Ytterøy Bygdetun

Inderøy kommune

Framverran – Gipling
Straumen sentrum: parkeringplassen ved Akset og  parkeringsplassen ved Straumbrua egner seg for bobilparkering.

Spennende sideveger og rundturer

Vil du finne frem til de skjulte skattene, skreddersy ferien etter egne behov og ta dagene litt som de kommer?
Da har vi noen tips for å hjelpe deg med planleggingen. Du trenger ikke å følge E6 for å komme deg nordover fra Trondheim eller Værnes. Du kan følge små grusveger, ta ferge over fjorden eller en kombinasjon av alt sammen

Står du fast i planleggingen er turistkontoret bare et tastetrykk unna. Du kan enkelt kontakte oss på post@visitinnherred.com og 74 40 17 16.

Christine, Monica, Anne og Kathrine - Visist Innherred/Explorative AS

Du vil kanskje like