Innherred ligger 80 km nord for Trondheim og for noen er Innherred en plass man kjører gjennom på vei nordover. For andre representerer den en uoppdaget skatt bestående av fantastisk mat, vakker natur og hyggelig vertskap – for å nevne noe!
Her gir vi deg tips til oversikt over campingplasser og bobilplasser og hvor du kan fylle på LPG gass og tømmestasjoner. Vi gir deg også tips til et mangfold av opplevelser på Innherred.

Bobilparkering og campingplasser på Innherred

Med bobil og campingvogn har du stor frihet til å besøke Innherred i ditt eget tempo og det finnes det mange fine steder å stoppe for natten. Du finner både campingplasser, bobilparkeringer og fricampingplasser mange steder.

I Norge kan du i utgangspunktet overnatte hvor som helst med bobilen din og campingvogna, men det forutsetter at du tar hensyn til skilting på stedet. Vil du stå på privat grunn, må du ha eiers samtykke først.

Kommer du kjørende til Levanger sørfra anbefaler vi at du stopper i Vuddu Valley og besøker Kortmans lysfabrikk, Norges eldste, hvor du også kan ta deg et måltid eller en kaffe på deres Pick-up kafe – en 50-talls amerikaninspirert diner komplett med jukeboks og skinnbenker i pastellfarger. De har i tillegg et museum på låven med en samling av kulturminner og en samling av gamle veteranbiler.

Spennende sideveger og rundturer

Vil du finne frem til de skjulte skattene, skreddersy ferien etter egne behov og ta dagene litt som de kommer?
Da har vi noen tips for å hjelpe deg med planleggingen. Du trenger ikke å følge E6 for å komme deg nordover fra Trondheim eller Værnes. Du kan følge små grusveger, ta ferge over fjorden eller en kombinasjon av alt sammen

Campingplasser på Innherred

Velg og vrak i campingplasser – og finn den som passer deg og dine behov! Har du barn eller ønsker du en rolig stund for deg selv – da vil behovene være ulike, akkurat som campingplassene!

Bobilparkering på Innherred

Enten du ønsker bobilparkering med strøm og sanitæranlegg, eller du ønsker å stå parkert til fjells viser vi deg våre beste tips!

Bobiloppstilling hos Berg Gård

Ikke langt fra Kjerknesvågen Kai kan du stille deg opp med bobil i fine omgivelser.
Pris: kr 100,- Inkl tilgang til strøm, vann og toalett.

Akevittsmaking, lanhandleri og servering

Holsingsæteren – fricamping

Holsingseteren ligger vakkert til i Roktdalen i Snåsa, og du kan oppleve tradisjonell seterdrift og få nærhet til dyra på setra.
NB! ingen tilgang til strøm. Muligheter for å kjøpe seg mat på setra – all mat som serveres er kortreist.

Kjerknesvågen Kai

Ingen «formell» oppstilling, men en vakker plass å plassere cmpingvognen eller bobilen. Du betaler det samme som havneavgiften for gjestebåter og du har da tilgang til døgnåpent sanitæranlegg og strømuttak.  Åpen kiosk/kafe i sommersesongen, i tillegg til grillplass og sitteplasser, badeplass  og nærbutikk kun 100 meter fra kaiområdet.

Inderøy Bobilcamp

Inderøy Bobilcamp

Ligger nedenfor Øyna med samme fantastiske utsikten over Trondheimsfjorden. Det er fellesområde for grilling med benker. Ønsker du å unne deg et kortreist måltid, så er det kort gange opp til restauranten på Øyna. Det er også kort avstand til Straumen sentrum. Perfekt base for å utforske Den Gyldne Omvei.

Akevittsmaking på Berg Gård

2. – 31. juli 2021
Hver fredag og lørdag kl 16:00 kan du BLI MED AKEVITTBONDEN INN I FATLAGRET OG SMAK PÅ GÅRDENS AKEVITT.
(Må forhåndsbestilles innen kl 14 samme dag)
Pris: kr 300,- pp

Stornes camping – med fjordutsikt

10 oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner med strømuttak.
Fellesanlegg med dusj og toalett, vaskemaskin, kjøkken, gratis bibliotek, septiktank tømmested, vann og oppvaskkum.
Ligger sentralt i forhold til Inderøy turer og Den Gyldne Omvei. 

Andre oppstillingsplasser for bobiler på Innherred

På plassene nevnt under er det i all hovedsak parkering for bobiler. Dette fordi plassen ikke er stor nok til å romme ei stor campingvogn og bil. Dersom du har ei lita campingvogn kan det noen steder være plass, men det kan være hensiktsmessig å kontakte plassene før dere kommer med bil og vogn. Derav overskriften.

LPG, påfyll og kjøp av gass

LPG Steinkjer (DPS): Sjøfartsgata 10b, 7710 Steinkjer
LPG Verdal (Trøndelag Diesel AS): Valborgveien 1, 7657 Verdal

Bytting av gassflasker kan gjøres på de fleste bensinstasjoner og noen butikker på Innherred.

Tømmestasjoner

Levanger kommune

Inderøy Kommune

  • Koa Camping, Røravegen 665, Røra, 7670 Inderøy – for sine gjester
  • Stornes camping, Stornesvegen 5, Sandvollan, 7670 Inderøy – for sine gjester

Verdal kommune

Velkommen til Innherred

For mer informasjon kontakt oss på

Tel: +47 74 40 17 16
Epost: post@visitinnherred.com

Eller fyll in skjema under!

For mer tips til opplevelser, les videre under skjema.

Villmark og kulturlandskap

Med en natur preget av bølgende kulturlandskap ved sjøen og store fjellområder og Blåfjella- Skjækerfjella nasjonalpark, byr Innherred på naturopplevelser for alle, uansett alder.

Det er mange flotte turmuligheter på Innherred, fra korte godt tilrettelagte bynære turer til lange krevende fjellturer i Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark.

Prisvinnende mat og drikke

Det er ikke uten grunn til at Trøndelag er Norges fremste matregion og Innherred ligger midt i det trønderske matfatet.
Levanger er landets tredje største landbruks kommune og Den Gyldne Omvei er viden kjent for sine lokalmat-skatter. Det er gode forhold for lokalmat på Innherred, med dyrking av grønnsaker, korn og dyrefôr og det er en rekke foredlingsbedrifter som sørger for kortreist ost, kjøtt, frukt og grønt i butikkene.

Innherred – historiske Trøndelag

«Tar man Trøndelag ut av historiebøkene, blir det bare permene igjen», uttalte Senterparti-høvding og historieforteller Jon Leirfall en gang. Under gir vi deg et utvalg av historiske opplevelser her på Innherred.

Du vil kanskje også like