Kaffe fra Øverbakken Økologiske Kaffebrenneri. På Øverbakken er de lidenskapelig opptatt av god kaffe, men Hedda og Einun savnet et større utvalg av sertifisert, økologisk kaffe. Derfor valgte de å etatablere Øver-Bakken Økologiske Kaffebrenneri på Sandvollan i Inderøy, Norges først og eneste heløkologiske kaffebrenneri.

Einun innehar også tittelen Verdensmester i kokekaffe.

Øverbakken tilbyr debio-godkjent kaffe av høy kvalitet til de som ønsker økologiske produkter, og til andre som er glade i god kaffe. Målet er at kundene skal kunne nyte en kaffestund fylt av god smak.

Kaffen skal selges og serveres på spesielt utvalgte steder lokalt og nasjonalt.

UTSALGS OG SERVEINGSSTEDER PÅ INNHERRED:

Gulburet, langs Den Gyldne Omvei på Inderøy
Husfrua, langs Den Gyldne Omvei på Inderøy
e@ internettcafe, langs Den Gyldne Omvei på Inderøy
Grønn Bølge, Steinkjer
Chef Mathall, Steinkjer
Ox, Steinkjer
Økomat Innherred, Levanger

Se her for øvrige utsalgsplasser i landet.
Øverbakken Kaffebrenneri nettbutikk

DEN GODE FØLELSEN

Hedda og Einun på Øverbakken på Sandvollan i InderøyEinum og Hedda vokste begge opp på småbruk på Østlandet og er lidenskapelig opptatt av å drive sin egen jord og skape aktivitet på småbruket. De søkte seg til et liv med plass for den gode følelsen.
Valget falt på småbruket Øver-Bakken på Sandvollan i Inderøy kommune som ligger i skjønne og idylliske omgivelser; med utsikt ut over fjorden Børgin, vakkert nordtrøndersk kulturlandskap og snøkledde fjelltopper mot himmelranden innover mot Sverige.

 

 

 

 

I tillegg til økologisk kaffebrenneri, har de også etablert et andelslandbruk og utleie av bordoppdekning til selskaper. Du finner mer informasjon på deres webside

Einun fra Øverbakken. Foto Lena Johnsen