Er idrettslaget, korpset, koret eller foreningen på jakt etter overnatting i forbindelse med treningssamling, cup eller et annet arrangement? Se oversikten vår under!

Overnatting for grupper på Innherred

Vi har satt sammen en oversikt som gjør det enklere for deg å se hva som kan passe når laget, korpset, koret eller foreningen din skal på samling i Trøndelag. Kartet over viser plasseringen til det enkelte overnattingsstedet. Bruk skjemaet under for spørsmål om pris, tilgjengelighet og booking.

Falstadsenteret, Levanger

Flott beliggenhet i historiske lokaler kun 15 minutter sør for Levanger sentrum. Falstadsenteret har 28 overnattingsrom, enkle og doble. Felles oppholdsrom og muligheter for matservering og konferanserom.

Mokk gård, Steinkjer

Perfekt utgangspunkt for treningssamlinger, rikt tur- og skiløypenett rett utenfor døra. Mokk Gård har 40 sengeplasser fordelt på 16 rom og to hus. Felles oppholdsrom og muligheter for både selvhushold og servering.

Munkeby Herberge, Levanger

Kun 6 kilometer fra Levanger sentrum. De har totalt 42 sengeplasser fordelt på 13 rom. I fjøset har de 5 nye rom med felles dusj og wc i gangen. Det er 3 dobbeltrom og 2 familierom med plass til 4 (totalt 14 senger). Det er også et felles oppholdsrom i tilslutning til rommene. I stabburet er det også sengeplasser. I Trønderlåna er det 4 dobbeltrom i 2.etasje med nytt bad og toalett i gangen.

Yttervik Gård, Steinkjer

20 kilometer fra Steinkjer sentrum med fantastisk utsikt. Flotte fellesområder og utområder. Overnatting for 19 personer i ulike bygninger på gården. Velg mellom dobbeltrom, enkeltrom eller hytte.

Sund folkehøgskole

Ligger naturskjønt til ved Trondheimsfjorden, 2 km fra Straumen sentrum i Inderøy kommune, ved Den Gyldne Omvei. De tilbyr ca 100 sengeplasser for overnatting i perioden 20. mai – 20. august.

Campingplasser

Levanger camping, Levanger

Rett i utkanten av Levanger sentrum med gangavstand til idrettsanlegg, sykehus, butikker og kjøpesenter.

Føllingstua Camping, Steinkjer

Idyllisk ved Snåsavatnet. Kort avstand til skiløypenett, sykkel- og turstier. 15 minutter fra Steinkjer sentrum.

Kvam Motell og Camping, Steinkjer

Idyllisk til ved Snåsavatnet, gode turmuligheter. 20 minutter fra Steinkjer sentrum.

Koa Camping

Ligger i vakre omgivelser I Inderøy med lett ankomst fra E6. Hyttene ligger solvendt, slik at alle får panoramautsikt utover Trondheimsfjorden. Totalt 15 hytter.

Center map
Traffic
Bicycling
Transit