Hotell, seter, hytter, glamping, campingplasser eller herberge? Overnattingsmulighetene på Innherred er mange og unike.

På Innherred kan du overnatte på tradisjonelle hotell, verdens første kulturlandskapshotell eller den enkleste hytta i fjellet – og alt imellom. Hva med å prøve noen av de mer unike alternativene, slik som en glassiglo eller svevetelt? Eller kanskje du liker best å overnatte på campingplass? Se under for å for å se hva du kan forvente deg av en overnatting på Innherred.

Finn en plass å sove på Innherred

Utforsk unike overnattinger

Hytter i fjellet

Lev det enkle livet i fjellet på Innherred – nyt stillheten og det vakre fjellandskapet. Fisk når det passer deg og kjenn på villmarksfølelsen – velkommen til fjells!

Pilegrimsovernatting

Langs pilegrimsleden St. Olavsleden fra Selånger til Nidaros ligger det mange sjarmerende overnattingssteder. Du trenger ikke være pilegrim for å overnatte der, men de har en atmosfære og nærhet til leden som gjør dem perfekt for de som vandrer eller bare vil trekke seg tilbake og oppleve noe utenom det vanlige.

Overnatting rundt Snåsavatnet

Snåsavatnet er Norges sjette største innsjø og hele 6 mil lang og byr på mange flotte opplevelser. Det er kort vei til varierte naturopplevelser enten du foretrekker fjell eller sjø.

Opplev Innherred – hele året!

Er dere en storfamilie med flere generasjoner eller kanskje har du hund med på ferie? Se våre tips til deg når du skal planlegge Norgesferie!

Ønsker du hjelp til planlegging eller skreddersøm av opplevelser?

Kontakt oss på 
Post@visitinnherred.com
Tel: +47 74 40 17 16
Eller gjennom skjema nedenfor.