Vil du at overnatting skal være mer enn en seng å sove i? Vi har flere tilbud som vil passe deg, vi lover! Kun en time fra Trondheim ligger de spesielle overnattingstilbudene som perler på en snor!

Litt annerledes Overnatting

Sett ned farten, len deg tilbake og ta turen til en overnattingsplass helt utenom det vanlige. La en natt utenom det vanlige sette standarden for ferien. La deg bergta av utsikten og solnedgangen, pust med magen og kjenn at du lever mens bølgene slår mot land bare få meter fra sengekanten. Vi viser deg Innherreds mest unike overnattingssteder.

Glamping - Trones Eye, Verdal

Svevetelt i Trollskogen – Treetop Ekne

Overnatt i svevetelt i trollskogen på Ekne i Levanger – en naturopplevelse for store og små! Her kan du finne roen og søvnen svevende mellom trærne. Her har vi god plass og ren luft – et perfekt sted for å lade batteriene

Her kan du velge mellom å leie svevecampen og ta med sovepose/underlag selv, eller å velge Svevehotell. Dere kommer da til oppredde senger i svevetelt, og en magisk natt oppe mellom trærne.

Øyna kulturlandskapshotell

Norges (og verdens) første kulturlandskapshotell. 16 rom og 2 suiter er bygd under bakken med et vakkert skue utover det vakre kulturlandskapet som kjennetegner Inderøy. Herfra kan du se langt utover Trøndelag i det fjerne og til Sakshaug Kirke like nedenfor.

Trones Eye Glamping

Unn deg en natt med glamping ved fjorden i en magisk glassiglo ved vannkanten på Trones i Trøndelag. Det eneste du hører er lyden av fuglene som synger og bølgene som slår mot stranden.

Venåsen skogcamp

Len deg tilbake og ta inn naturen – på Venåsen bor og sover du tett på naturen. Det eneste du hører er lyden av vinden som suser i trærne

Munkeby Herberge, Levanger

På Munkeby Herberge i Levanger, kan du overnatte i et gammelt stabbur i flersengsrom. Det er enkel standard men stedet har tonnevis med sjel! Hjemmelaget mat og lokalprodusert ost og øl fås på bestilling.De har også nyopussede rom i låven for de som ønsker mer komfort.

Munkeby ligger ved S:t Olavsleden, mellom ruinene av Munkeby kloster og det nye Munkeby Mariakloster. Mennesker har satt sitt preg på dette fascinerende kulturlandskapet i tusener av år, og sporene etter både bronsealder og vikingtid finnes overalt.

Munkeby herberge har åpent hele året

Holsingseteren

Hos Holsingseteren i Snåsa kan du overnatte på setervollen og oppleve ekte seterliv. Kyrene går rundt setra og beiter og til middag kan du spise rømmegrøt. Like i nærheten av setra er det vann hvor du kan prøve fiskelykken og flotte turmuligheter.  På setra er det også høner, kaniner, katter og hund.

Overnatting med innhold – sov i en fangleleir fra 2. verdenskrig

Nyt roen og stillheten i landlige omgivelser på Falstadsenteret og overnatt i særegne hotellrom i historiske omgivelser. Falstadsenteret er et nasjonalt minnested i hovedbygningen til den tidligere tyske fangeleiren SS Strafgefangenlager Falstad fra 2. verdenskrig. Som gjest får du tilgang til museumet og tilegne deg kunnskap om interessant og viktig krigshistorie. Et besøk til Falstadskogen, hvor over 200 krigsfanger ble henrette, er også verdt et besøk.

Overnatting i et bryggeri – lokalt øl og trivelig vertskap

Grana Bryggeri ligger i landlige omgivelser ca 3 km fra Snåsa sentrum. Det trivelige tømmerbygget er også et mikrobryggeri hvor du får servert nydelig lokalt øl. Vertskapet strekker seg langt for at gjesten skal føle seg velkommen og hjelper gjerne gjestene med å navigere rundt i lokalområdet.

Du vil kanskje også like