Vil du at overnatting skal være mer enn en seng å sove i? Vi har flere tilbud som vil passe deg, vi lover! Kun en time fra Trondheim ligger de spesielle overnattingstilbudene som perler på en snor!

Litt annerledes Overnatting

Sett ned farten, len deg tilbake og ta turen til en overnattingsplass helt utenom det vanlige. La en natt utenom det vanlige sette standarden for ferien. La deg bergta av utsikten og solnedgangen, pust med magen og kjenn at du lever mens bølgene slår mot land bare få meter fra sengekanten. Vi viser deg Innherreds mest unike overnattingssteder.

Romantisk solnedgang fra badestampen

Svevetelt i Trollskogen – Treetop Ekne

Overnatt i svevetelt i trollskogen på Ekne i Levanger – en naturopplevelse for store og små! Her kan du finne roen og søvnen svevende mellom trærne. Her har vi god plass og ren luft – et perfekt sted for å lade batteriene

Her kan du velge mellom å leie svevecampen og ta med sovepose/underlag selv, eller å velge Svevehotell. Dere kommer da til oppredde senger i svevetelt, og en magisk natt oppe mellom trærne.

Øyna kulturlandskapshotell

Fra midten juni 2020 kan du overnatte hos Norges første kulturlandskapshotell. 16 rom og 2 suiter er bygd under bakken med et vakkert skue utover det vakre kulturlandskapet som kjennetegner Inderøy. Herfra kan du se langt utover Trøndelag i det fjerne og til Sakshaug Kirke like nedenfor.

Trones Eye Glamping

Trones Eye
Unn deg en natt med glamping ved fjorden i en magisk glassiglo ved vannkanten på Trones i Trøndelag. Det eneste du hører er lyden av fuglene som synger og bølgene som slår mot stranden.

Spettspiret på Letnes, Inderøy

Oppe mellom trekronene på Inderøya kan du senke skuldrene og lene deg tilbake. På “Hasselhaugen“, blant fugler og dyr, ligger ei hytte litt utenom det vanlige i furutrekronene – gjemt vekk fra hverdagens stress. Her har du nydelig utsikt over Beitstadfjorden, og kveldssola kommer gjerne på besøk over det flotte Nordfjellet. Plassert på påler kommer hytta inn blant trekronene – som gir en sjelden kombinasjon av lite innsyn, men fantastisk utsyn! Og du skal ikke se bort i fra at også ekornet tar seg tur.

Letnes er fint utgangspunkt for elgsafari, fuglekikking og sykkelturer på Inderøy.

Husmannsplassen Wigen – fjordutsikt på Inderøy

Beitstadfjorden ligger som et blått belte med Korsholmen og Midtiholmen knyttet til kulturlandskapet på Letnes. Mellom holmene i ei vik i fjorden ligger Husmannsplassen Wigen. Et nybygg tuftet på murene til en gammel husmannsplass.
En egen merket kultursti i nærheten gir deg en fin mulighet til enkelt å orientere deg i kulturlandskapet og få luftet deg og tankene dine.

Husmannsplassen Wigen er perfekt feriested for familiefolk og en, to eller tre generasjoner i lag.

Yttervik Gård

Yttervik gard ligger i naturskjønne omgivelser langs «Kystriksveien» i Beitstad, Steinkjer med fantastisk flott utsikt over Hjelbotn og Follafjella.Yttervik byr på 5 nyoppussede rom (2017) med selvhushold, felles bad, stue og kjøkken.

Yttervik har fokus på kortreist mat, helse, kosthold, yoga og kreativitet. Det er også mulig å spille paintball.

Bestill overnatting og aktiviteter på Yttervik Gård

Oldernæs Strandcamp

Gjemt nede i vannkanten ved Snåsavatnets bredd ligger den gamle sommerresidensen til Godseier Schulz. Utmerket for døsige dager på et svaberg eller for alskens kroppslige sprell på traskefot, i båt, på sykkel, ved huggestabben, eller i fri flukt som skogens konge. Og for all del; slipp også barna løs!

Godseierens ferie- og fiskehytter er alle beliggende nær vannkanten, tett ved badestrender, båt og fiskeplasser. Det er laget flere fine plasser for bobil og telt med tilgang på vann, utedo og fantastisk natur.

Oldernæs strandcamp gir deg go’ følelsen ved Snåsavatnet

Strømnes – Oldefars gjestehus

Hos Margarethe på Strømnes – Oldefars gjestehus, like i nærheten av Straumen i Inderøy, finner du en liten juvel: Enkel og trivelig lite stue i fransk landstil. Det er ikke innlagt vann og nytt felles bad i»fjøset» Oppvarming og koking foregår med gass. Snekkarstu kan leies for seg selv eller som et ekstra soverom til våningshuset.

Utleiehytter ved Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark

Steinkjer kommuneskoger og Snåsa Fjellstyre har flere utleiehytter i fjellet inn mot Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. Hyttene er fine utgangspunkt for friluftsliv i spennende natur.

Det er gratis fiske med stang og oter i 60 vann og muligheter for båtleie. Flere av hyttene er utsyrt med båt og garn. Utleiehyttene kan leies ved direkte på www.inatur.no eller ved direkte booking på Innherred turistkontor.

Steinkjer kommuneskogers hytter er tilgjengelige hele året!
Snåsa Fjellstyre sine hytter ligger vakkert til i fjellet

Munkeby Herberge, Levanger

På Munkeby Herberge i Levanger, kan du overnatte i et gammelt stabbur i flersengsrom. Det er enkel standard men stedet har tonnevis med sjel! Hjemmelaget mat og lokalprodusert ost og øl fås på bestilling.De har også nyopussede rom i låven for de som ønsker mer komfort.

Munkeby ligger ved S:t Olavsleden, mellom ruinene av Munkeby kloster og det nye Munkeby Mariakloster. Mennesker har satt sitt preg på dette fascinerende kulturlandskapet i tusener av år, og sporene etter både bronsealder og vikingtid finnes overalt.

Munkeby herberge har åpent hele året

Holsingseteren

Hos Holsingseteren i Snåsa kan du overnatte på setervollen og oppleve ekte seterliv. Kyrene går rundt setra og beiter og til middag kan du spise rømmegrøt. Like i nærheten av setra er det vann hvor du kan prøve fiskelykken og flotte turmuligheter.  På setra er det også høner, kaniner, katter og hund.

Du vil kanskje også like