Annerledes og unik overnatting på Innherred i Trøndelag

Sett ned farten, len deg tilbake og ta turen til en overnattingsplass helt utenom det vanlige. La en natt utenom det vanlige sette standarden for ferien. La deg bergta av utsikten og solnedgangen, pust med magen og kjenn at du lever mens bølgene slår mot land bare få meter fra sengekanten. Vi viser deg Innherreds mest unike overnattingssteder.

Glamping - Trones Eye, Verdal

Unik overnatting

Leter du etter overnatting for minneboka og instagram? Overnatting som er noe helt annerledes og som virkelig vil bidra til å oppfylle drømmer? Da må du sjekke ut disse unike overnattingsstedene!

Øyna kulturlandskapshotell

Norges (og verdens) første kulturlandskapshotell. 16 rom og 2 suiter er bygd under bakken med et vakkert skue utover det vakre kulturlandskapet som kjennetegner Inderøy. Herfra kan du se langt utover Trøndelag og til Gamle Sakshaug Kirke like nedenfor.

Gjesteloftet på Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Ta reisen tilbake i tid og lev i år 1247 i Gjesteloftet på Stiklestad Nasjonale Kultursenter!

Fjøsleilighet på Hammer Gård

I denne unike fjøsleiligheten kan du bo tett på sauer året rundt. Det er panoramautsikt inn i fjøset der hvor sauene bor og ut mot Hammevatnet. Det er et mangfold av aktiviteter og opplevelser for deg på og rundt gården og i nærområdet.

Svevetelt i Trollskogen – Treetop Ekne

Overnatt i svevetelt i trollskogen på Ekne i Levanger – en naturopplevelse for store og små! Her kan du finne roen og søvnen svevende mellom trærne. Her har vi god plass og ren luft – et perfekt sted for å lade batteriene

Trones Eye Glamping

Unn deg en natt med glamping ved fjorden i en magisk glassiglo ved vannkanten på Trones i Trøndelag. Det eneste du hører er lyden av fuglene som synger og bølgene som slår mot stranden.

Vertskap i særklasse

Koble deg av hverdagen og på deg selv, len deg tilbake og nyt vertskapet, maten og omgivelsene!

Munkeby Herberge

Frokost på låven, lunsj i Masstua og kvelden på byen?

Holsingseteren

Rautende kyr, klukkende høner, sildrende bekk – en autentisk seteropplevelse.

Fjellhytter på Innherred

Stikk til fjells og opplev ekte Trøndersk villmark i sommer! Tilbring noen dager i Jens kvernmo og samenes rike, sleng ut snøret og håp på fiskelykke, gå på tur og nyt lyden av stillhet og humla som suser.

Overnatting med innhold – sov i en fangleleir fra 2. verdenskrig

I den gamle fangeleiren SS stafgefangenenlager Falstad kommer du tett på historien. Her kan du bruke tid til å reflekere, spise- og sove godt.
Som gjest får du tilgang til museumet og tilegne deg kunnskap om interessant og viktig krigshistorie. Et besøk til Falstadskogen, hvor over 200 krigsfanger ble henrette, er også verdt et besøk.

Utforsk overnatting på Innherred

Du vil kanskje også like