Vil du at overnatting skal være mer enn en seng å sove i? Vi har flere tilbud som vil passe deg, vi lover! Kun en time fra Trondheim ligger de spesielle overnattingstilbudene som perler på en snor!

Litt annerledes Overnatting

Sett ned farten, len deg tilbake og ta turen til en overnattingsplass helt utenom det vanlige. La en natt utenom det vanlige sette standarden for ferien. La deg bergta av utsikten og solnedgangen, pust med magen og kjenn at du lever mens bølgene slår mot land bare få meter fra sengekanten. Vi viser deg Innherreds mest unike overnattingssteder.

Trones Eye, Verdal

Svevetelt i Trollskogen – Treetop Ekne

Overnatt i svevetelt i trollskogen på Ekne i Levanger – en naturopplevelse for store og små! Her kan du finne roen og søvnen svevende mellom trærne. Her har vi god plass og ren luft – et perfekt sted for å lade batteriene

Her kan du velge mellom å leie svevecampen og ta med sovepose/underlag selv, eller å velge Svevehotell. Dere kommer da til oppredde senger i svevetelt, og en magisk natt oppe mellom trærne.

Øyna kulturlandskapshotell

Fra midten juni 2020 kan du overnatte hos Norges første kulturlandskapshotell. 16 rom og 2 suiter er bygd under bakken med et vakkert skue utover det vakre kulturlandskapet som kjennetegner Inderøy. Herfra kan du se langt utover Trøndelag i det fjerne og til Sakshaug Kirke like nedenfor.

Trones Eye Glamping

Unn deg en natt med glamping ved fjorden i en magisk glassiglo ved vannkanten på Trones i Trøndelag. Det eneste du hører er lyden av fuglene som synger og bølgene som slår mot stranden.

Venåsen Skogcamp, Inderøy

Velkommen til en helt unik opplevelse hos Venåsen Skogcamp. Søker du roen og magien, elsker naturen og årstidene og vil oppleve alt de har å by på er dette plassen for deg. Hos Villnis og Venåsen Skogcamp kan du leie et luksuriøst canvastelt med dobbeltseng og vedovn. I teltet kan du sitte i lydene fra skogen og nyte en kopp nylaget kaffe eller gå tur i nærheten.

Ismenningen Fjellstuggu, Snåsa

I naturskjønne omgivelser, ved innfallsporten til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark, ligger Ismenningen Fjellstuggu og venter på deg. Her kan du samle dine beste venner til rolige dager med god mat og drikke, ski / vandreturer og lange kvelder med gode samtaler forran peisen i Snåsafjella. På Ismenningen finner du 29 sengeplasser fordelt på sju rom i hovedbygget og to frittstående hytter.

Yttervik Gård

Yttervik gard ligger i naturskjønne omgivelser langs «Kystriksveien» i Beitstad, Steinkjer med fantastisk flott utsikt over Hjelbotn og Follafjella.Yttervik byr på 5 nyoppussede rom (2017) med selvhushold, felles bad, stue og kjøkken.

Yttervik har fokus på kortreist mat, helse, kosthold, yoga og kreativitet. Det er også mulig å spille paintball.

Bestill overnatting og aktiviteter på Yttervik Gård

Oldernæs Strandcamp

Gjemt nede i vannkanten ved Snåsavatnets bredd ligger den gamle sommerresidensen til Godseier Schulz. Utmerket for døsige dager på et svaberg eller for alskens kroppslige sprell på traskefot, i båt, på sykkel, ved huggestabben, eller i fri flukt som skogens konge. Og for all del; slipp også barna løs!

Godseierens ferie- og fiskehytter er alle beliggende nær vannkanten, tett ved badestrender, båt og fiskeplasser. Det er laget flere fine plasser for bobil og telt med tilgang på vann, utedo og fantastisk natur.

Oldernæs strandcamp gir deg go’ følelsen ved Snåsavatnet

Strømnes – Oldefars gjestehus

Hos Margarethe på Strømnes – Oldefars gjestehus, like i nærheten av Straumen i Inderøy, finner du en liten juvel: Enkel og trivelig lite stue i fransk landstil. Det er ikke innlagt vann og nytt felles bad i»fjøset» Oppvarming og koking foregår med gass. Snekkarstu kan leies for seg selv eller som et ekstra soverom til våningshuset.

Utleiehytter ved Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark

Steinkjer kommuneskoger og Snåsa Fjellstyre har flere utleiehytter i fjellet inn mot Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. Hyttene er fine utgangspunkt for friluftsliv i spennende natur.

Det er gratis fiske med stang og oter i 60 vann og muligheter for båtleie. Flere av hyttene er utsyrt med båt og garn. Utleiehyttene kan leies ved direkte på www.inatur.no eller ved direkte booking på Innherred turistkontor.

Steinkjer kommuneskogers hytter er tilgjengelige hele året!
Snåsa Fjellstyre sine hytter ligger vakkert til i fjellet

Munkeby Herberge, Levanger

På Munkeby Herberge i Levanger, kan du overnatte i et gammelt stabbur i flersengsrom. Det er enkel standard men stedet har tonnevis med sjel! Hjemmelaget mat og lokalprodusert ost og øl fås på bestilling.De har også nyopussede rom i låven for de som ønsker mer komfort.

Munkeby ligger ved S:t Olavsleden, mellom ruinene av Munkeby kloster og det nye Munkeby Mariakloster. Mennesker har satt sitt preg på dette fascinerende kulturlandskapet i tusener av år, og sporene etter både bronsealder og vikingtid finnes overalt.

Munkeby herberge har åpent hele året

Holsingseteren

Hos Holsingseteren i Snåsa kan du overnatte på setervollen og oppleve ekte seterliv. Kyrene går rundt setra og beiter og til middag kan du spise rømmegrøt. Like i nærheten av setra er det vann hvor du kan prøve fiskelykken og flotte turmuligheter.  På setra er det også høner, kaniner, katter og hund.

Du vil kanskje også like