Bo nært vannet og sovne til den beroliggende lyden bølgeskvulp. Nyt utsikten over fjorden og nyt lukta av sjø i sommer! Velg mellom ferskvann og saltvann – Innherred har begge deler!

HOTELL VED FJORDEN

Bo godt i unike omgivelser tett på fjorden på Inderøy. Her har du tøffelavstand til badestrand og gode muligheter til avslapping tett på fjorden.

SAGA – Senter for fotografi 

I rolige omgivelser, med strandeiendom, og bare et steinkast fra sjøen og  Straumen sentrum, finner du SAGA, et kreativ senter på Inderøy. Her kan du overnatte i et av de 5 romslige dobbeltrommene – hvor et av dem er et familierom. Nyt deilig frokost som husmora på SAGA har stelt i stand, sitte ute og nyte utsikten over Borgenfjorden, mens du gleder deg over ærfuglene og andre fuglearter, som i likhet med våre gjester også trives ved sjøen.

Vi har fotograf på huset som gjerne stiller opp og foreviger minner fra turen.

Jægtvolden Fjordhotell

Jægtvolden Fjordhotel ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser langs Den Gyldne omvei i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag, knapt en time fra Trondheim.
Alle rom har god standard, med store flislagte bad. Halvparten av rommene har utsikt mot fjorden, og halvparten vender mot hagen. Noen har veranda, andre har direkte utgang mot parken. Alle rom og stuer er handikapvennlige.

På Jægtvolden skal alle sove og bo godt!

CAMPING OG HYTTEUTLEIE VED FJORDEN

Bo tett på fjorden med bobil, telt, vogn eller hytte på en av campingplassene eller lei deg et hus for hele familien eller et rom for to.

Koa Camping

Koa Camping ligger i vakre omgivelser med lett ankomst fra E6. Hytter og oppstillingsplasser ligger solvendt, slik at alle får panoramautsikt utover Trondheimsfjorden. Det sies at man her har Norges lengste åpne fjordstrekning.
Campingen ligger i Inderøy kommune midt mellom Levanger og Steinkjer og 10 mil nord for Trondheim.

Koa Camping – En perle innerst i Trondheimsfjorden

Levanger camping

Campingplass med hytter. Samt 90 strømuttak, og sanitærbygg. Store områder for fritidsaktiviteter og bademuligheter. Fritidspark med bla. tennisbaner, skatepark og sandvolleyball. Barnevennlig område. Utegrill og sittegrupper disponibel for gjestene.

Hytter med to soverom – dusj/wc – kjøkken/oppholdsrom.

Mormorhuset i Venneshamn

Mormorhuset i Venneshamn ligger idyllisk til ved fjorden på Inderøy, snaut 2 timers kjøring nord for Trondheim. Dette er et sted der du kan slappe av og nyte tilværelsen, eller legge ut på tur til fots, sykkel eller med bil.

Stornes camping med nydelig fjordutsikt.

Ta med bobilen din til Stornesøra på Sandvollan i Inderøy. Bademuligheter like ved og og mange aktivitetsmuligheter i nærområdet. God beliggenhet i forhold til opplevelser langs Den Gyldne Omvei.

Sund Folkehøgskole

Sund Folkehøgskole ligger vakkert til ved Trondhejmsfjorden ca 2 km fra Straumen sentrum ved Den Gyldne Omvei. Mellom 20.5 – 20.8 tilbyr Sund folkehøgskole ca 100 sengeplasser for overnatting, til individuelle og grupper.

INNSJØ OG ELV

Bo i tretopphytte, på campingplass, i fjellhytte, eller ei ombygd ekspedisjonskai – alle tett på innsjø og elv – du bestemmer!

Føllingstua Camping – behagelig opphold i harmoniske omgivelser

Hos Føllingstua kan du slappe av og nyte den friske luften. Du kan ta deg en spasertur på tursti i nærheten, bade i Snåsavatnet eller nyte et herlig måltid satt sammen av kortreist mat fra nærmiljøet.

Kvam Motell og Camping

Helårsåpen camping, motell og tretopphytte som ligger i vakre omgivelser ved Snåsavatnets bredder og like ved E6. Her finner du en fin og barnevennlig badestrand. Ideelt for kano og kajakkutfart, øyhopping, mange fine øyer å gå i land på.

Lustadstua

Her kan du nyte fjellivets gleder på bredden av Lustadvatnet som ligger i innfallsporten til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. Få energipåfyll med korte og lange vandreturer i området. Hva med å fiske din egen middag?

Fjøsleilighet med panoramautsikt til Hammervatnet

I denne unike fjøsleiligheten, kan du bo tett på sauer året rundt. Det er panoramautsikt inn i fjøset der hvor sauene bor og ut mot Hammevatnet i Åsen, Levanger. Hammervatnet like ved Hammer gård byr på fine muligheter for fiske, båtferdsel, bading og grilling.

Du vil kanskje også like