Bo nært sjøen og opplev bølgeskvulpene til frokost, middag og kvelds. Hør måsen og nyt lukta av sjø på Innherred

Fjord og sjø på Innherred

Trondheimsfjorden strekker seg innover i landet og deler seg på Innherred hovedsaklig inn i flere fjordarmer. Borgenfjorden er forbundet med det øvrige fjordsystemet med Norges 2. kraftigste tidevannstrøm; Straumen.

Inderøy Mormorhuset i Venneshamn

SAGA – Senter for fotografi 

I rolige omgivelser, med strandeiendom, og bare et steinkast fra sjøen og  Straumen sentrum, finner du SAGA, et kreativ senter på Inderøy. Her kan du overnatte i et av de 5 romslige dobbeltrommene – hvor et av dem er et familierom. Nyt deilig frokost som husmora på SAGA har stelt i stand, sitte ute og nyte utsikten over Borgenfjorden, mens du gleder deg over ærfuglene og andre fuglearter, som i likhet med våre gjester også trives ved sjøen.

Vi har fotograf på huset som gjerne stiller opp og foreviger minner fra turen.

Jægtvolden Fjordhotell

Jægtvolden Fjordhotel ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser langs Den Gyldne omvei i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag, knapt en time fra Trondheim.
Alle rom har god standard, med store flislagte bad. Halvparten av rommene har utsikt mot fjorden, og halvparten vender mot hagen. Noen har veranda, andre har direkte utgang mot parken. Alle rom og stuer er handikapvennlige.

På Jægtvolden skal alle sove og bo godt!

Koa Camping

Koa Camping ligger i vakre omgivelser med lett ankomst fra E6. Hytter og oppstillingsplasser ligger solvendt, slik at alle får panoramautsikt utover Trondheimsfjorden. Det sies at man her har Norges lengste åpne fjordstrekning.
Campingen ligger i Inderøy kommune midt mellom Levanger og Steinkjer og 10 mil nord for Trondheim.

Koa Camping – En perle innerst i Trondheimsfjorden

Sund Folkehøgskole

Sund Folkehøgskole ligger vakkert til ved Trondhejmsfjorden ca 2 km fra Straumen sentrum ved Den Gyldne Omvei. Mellom 20.5 – 20.8 tilbyr Sund folkehøgskole ca 100 sengeplasser for overnatting, til individuelle og grupper.

Mormorhuset i Venneshamn

Mormorhuset i Venneshamn ligger idyllisk til ved fjorden på Inderøy, snaut 2 timers kjøring nord for Trondheim. Dette er et sted der du kan slappe av og nyte tilværelsen, eller legge ut på tur til fots, sykkel eller med bil.

Levanger camping

Campingplass med hytter. Samt 90 strømuttak, og sanitærbygg. Store områder for fritidsaktiviteter og bademuligheter. Fritidspark med bla. tennisbaner, skatepark og sandvolleyball. Barnevennlig område. Utegrill og sittegrupper disponibel for gjestene.

Hytter med to soverom – dusj/wc – kjøkken/oppholdsrom.