Bo nært sjøen og opplev bølgeskvulpene til frokost, middag og kvelds. Hør måsen og nyt lukta av sjø på Innherred

Fjord og sjø på Innherred

Trondheimsfjorden strekker seg innover i landet og deler seg på Innherred hovedsaklig inn i flere fjordarmer. Borgenfjorden er forbundet med det øvrige fjordsystemet med Norges 2. kraftigste tidevannstrøm; Straumen.

 

SAGA – Senter for fotografi 

Saga - med nydelig plassering ved Borgenfjoden i Inderøy, langs Den Gyldne Omvei

I rolige omgivelser, med strandeiendom, og bare et steinkast fra sjøen og  Straumen sentrum, finner du SAGA, et kreativ senter på Inderøy. Her kan du overnatte i et av de 5 romslige dobbeltrommene – hvor et av dem er et familierom. Nyt deilig frokost som husmora på SAGA har stelt i stand, sitte ute og nyte utsikten over Borgenfjorden, mens du gleder deg over ærfuglene og andre fuglearter, som i likhet med våre gjester også trives ved sjøen.

Vi har fotograf på huset som gjerne stiller opp og foreviger minner fra turen.

Jægtvolden Fjordhotell

Jægtvolden Fjordhotell ligger idyllisk ved sjøen på Inderøy

Jægtvolden Fjordhotel ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser langs Den Gyldne omvei i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag, knapt en time fra Trondheim.
Alle rom har god standard, med store flislagte bad. Halvparten av rommene har utsikt mot fjorden, og halvparten vender mot hagen. Noen har veranda, andre har direkte utgang mot parken. Alle rom og stuer er handikapvennlige.

På Jægtvolden skal alle sove og bo godt!

Spettspiret på Letnes

Romantisk overnatting i Spettspiret overnatting Letnes, Inderøy

Spettspiret på Letnes Gård

Oppe mellom trekronene på Inderøy kan du senke skuldrene og lene deg tilbake. På “Hasselhaugen“, blant fugler og dyr, ligger ei hytte litt utenom det vanlige i furutrekronene – gjemt vekk fra hverdagens stress. Her har du nydelig utsikt over Beitstadfjorden, og kveldssola kommer gjerne på besøk over det flotte Nordfjellet. Plassert på påler kommer hytta inn blant trekronene – som gir en sjelden kombinasjon av lite innsyn, men fantastisk utsyn! Og du skal ikke se bort i fra at også ekornet tar seg tur.

Letnes er fint utgangspunkt for elgsafari, fuglekikking og sykkelturer på Inderøy.

Strømnes – Oldefars Gjestehus

Strømnes - oldefars hus, langs Den Gyldne Omvei

Strømnes – Oldefars Hus

På Strømnes, rett ved Straumen på Inderøy ligger det en liten perle; et spennende alternativ til hotell. Få et avbrekk fra hverdagen og bestill et komfortabelt rom på Strømnes. Det koselige gårdshotellet er kjent for sin avslappende atmosfære og smakfulle mat, laget av lokale råvarer.

Strømens har fantastisk utsikt over tidevannstrømmen og Trondheimsfjorden.

Skarnsundet hytte

Skarnsundet – Foto: M. Dekker

Midt mellom Rostad og Skarnsundet nede ved fjorden på Inderøy ligger det en idyllisk plass for langtidsleie og enkeltovernatting på forespørsel. Hytta er fullt utstyrt og ligger ned mot Trondheimsfjorden. Her er det gode bade – og fiskemuligheter. Like forbi hytta går en av Inderøys mange kulturstier. Den forteller lokale historier og kan anbefales.

Det er også muligheter for å være med på elgsafari under oppholdet deres på Skarnsundet hytte.

Koa Camping

Inderøy Røra Koa Camping Foto Koa. Utsikt MOT TRONDHEIMSFJORDEN

Koa Camping ligger i vakre omgivelser med lett ankomst fra E6. Hytter og oppstillingsplasser ligger solvendt, slik at alle får panoramautsikt utover Trondheimsfjorden. Det sies at man her har Norges lengste åpne fjordstrekning.
Campingen ligger i Inderøy kommune midt mellom Levanger og Steinkjer og 10 mil nord for Trondheim.

Koa Camping – En perle innerst i Trondheimsfjorden

Levanger camping

Levanger Camping

Campingplass med hytter. Samt 90 strømuttak, og sanitærbygg. Store områder for fritidsaktiviteter og bademuligheter. Fritidspark med bla. tennisbaner, skatepark og sandvolleyball. Barnevennlig område. Utegrill og sittegrupper disponibel for gjestene.

Hytter med to soverom – dusj/wc – kjøkken/oppholdsrom.

Overnatting ved elv og innsjø

snåsa snåsavatnet grønøra visit innherred (19)

Oldernæs Gård Strandcamp

Kvam Motell og Camping

Føllingstua Camping

Guldbergaunet Camping

Glamping – comfort camping ved Elvebredden

Lustadstua

 

 

Center map
Traffic
Bicycling
Transit