Ismenningen Fjellstuggu

Ismenningen Fjellstuggu

Skap gode minner sammen i Snåsafjella! 

I naturskjønne omgivelser i Snåsafjella, ved innfallsporten til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark, ligger Ismenningen Fjellstuggu og venter på deg - samle dine beste venner til rolige dager med god mat og drikke, opplevelsesrike turer og lange kvelder med gode samtaler foran peisen eller ved bålpanna i Snåsafjella.

Du kjører helt fram til Ismenningen Fjellstuggu ved å velge fylkesvei 763 langs Snåsavatnet. Ta av fra E6 i Steinkjer, eller ved Vegset i enden av Snåsavatnet. Når du kommer til tettstedet Breide, følg skilting mot Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. 

Ved Ismenningen Fjellstuggu finner du 23 sengeplasser fordelt på fem rom i Sørfløya av hovedbygget og to frittstående hytter. I et eget bygg rett ved tjernet finner du ei romslig, vedfyrt badstue som er like populær sommer som vinter. Ismenningen Fjellstuggu kan leies i helger eller uker, og det er også mulig å leie deler av anlegget. 

Området rundt Ismenningen innbyr til aktive dager - uansett årstid. Her er det gode turmuligheter til fots og på ski, du finner flotte fiske- og padlevann. Ismenningen Fjellstuggu er også et ypperlig utgangspunkt om du vil legge turen til en av de veiløse fjellgårdene i Snåsafjella, eller bli bedre kjent med områdets rike kultur- og krigshistorie. 

Ønsker du et skreddersydd tilbud for deg og dine venner? Ta kontakt så bistår vi. 

Fasiliteter
  • Aktiviteter
    • Aking
    • Ferskvannsfiske
    • Fiske i vann
    • Fritidsfiske