Overnatting i fjøsleilighet på Hammer gård
©Hammer Gård

Overnatting i fjøsleilighet på Hammer gård

- en opplevelse utenom det vanlige!

I denne unike fjøsleiligheten, kan du bo tett på sauer året rundt. Det er panoramautsikt inn i fjøset der hvor sauene bor og ut mot Hammevatnet. Fjøsleiligheten er på Hammer Gård i Åsen, snaut en time kjøring nord for Trondheim.

Leiligheten består av et stort rom med sovesofa og spisegruppe i den ene delen, et godt utstyrt kjøkken og en familiekøye i den andre og et lite bad med toalett og dusj. Leiligheten har ikke oppvaskmaskin, så alt av servise må vaskes for hånd. Leiligheten er utstyrt med dyner og puter til gjestene. Gratis tråløst internett i leiligheten samt en TV skjerm som kan kobles til mobil/nettbrett.

Aktiviteter på og rundt gården 
Hammervatnet ligger like ved og det byr på fine muligheter for fiske, båtferdsel, bading og grilling. Hammer Gård grenser til Hammervatnet naturreservat. Et fredet område med vegetasjon, rikt fugleliv og annet dyreliv som er naturlig tilknyttet til området.  All ferdsel på Hammervatnet i tiden f.o.m. 20 mars – t.o.m. 20. juni og f.o.m. 15. september – t.o.m. 15. november vil derfor være forbudt grunnet hekketid. Men det vil være mulig å benytte seg av vår private grillplass og lille naust året rundt. Ellers i året er det mulighet for å låne robåt, tandemkajakk og fiskeutstyr.

Badestamp
Vi har også en vedfyrt stamp på tunet som kan benyttes mot ett pristillegg. Høres det ikke fristende ut med et varmt bad på en kald vinterkveld eller om sommeren ved solnedgang? Ta kontakt ved booking om det er ønskelig å bestille oppvarmet stamp.

Hils på sauene
Om sommeren beiter de fleste dyrene på fjellet, men det vil alltid være dyr i fjøset og noen rundt på gården. Gjester kan få komme inn i fjøset og hilse på sauene. Vi har kraftfor som barn kan gi til sauene dirkte fra hånden.

Aktiviteter i nærområdet
Åsen byr på flere fine turmuligheter og flere av disse ligger i gå-avstand fra gården. Vi har et fugletårn som ligger like ved, hvor man kan speide etter fugler av alle slag. Har man bil, bugner Åsfjellet av vann og turområdet som er fine for både syklere og turgåere. 

Velkommen skal du være!