Open menu
Revhiet overnatting
©Revhite overnatting

Revhiet overnatting

Kilde: Innherred reiseliv AS

REVHIET
- Overnatting med hyggelig vertskap!

Revhiet ligger i landlige omgivelser på en gård ca 3 km fra Snåsa sentrum. Her håper vi at små og store på reisefot kan få en god pause før turen går videre, eller ha en god base for både opplevelser og avkobling over flere dager.

Revhiet tilbyr 2 soverom med plass til 4 personer. 1 stort dobbeltrom og 1 rom med køyesenger. Revhiet tilbyr gratis WIFI og har et fullt utstyrt kjøkken.  Terasse med grillutstyr tilgjengelig.

Vi som bor på gården er Elise Bostad, Ola Rosdahl og Molly Matilde (6).  Til familien hører også to buhunder og en katt. Vi driver melk- og kjøttproduksjon på Norsk Rødt Fe (NRF), grasproduksjon, setring og skog.

Naturopplevelser på den enkle måten  
Du trenger ikke dra langt for å få naturopplevelser når du bor i Revhiet. Du er velkommen til å ta en tur rundt på gårdens traktorveier og skoger om du vil spasere, plukke en blomsterbukett, lufte hunden eller ta en løpetur. Kanskje frister det med en stille skogstur, sopp-og bærplukking, ørretfiske eller bading i Granaelva, sykling på skogsveier. Ved Snåsavatnet venter mange opplevelser, og sommeråpne setrer er spredt over hele bygda. 

Vil du på større eventyr er mulighetene mange med blant annet Blåfjella-Skjækerfjella Nasjonalpark, et stort antall fjelltopper og mere enn 2000 fiskevann å velge mellom. Vi er behjelpelige med enklere turplanlegging og tilrettelegging.

BOOKING
Book ditt opphold hos Revhiet enkelt på booking.com

Kjære gjest – velkommen hit!

Sjekk ut steder i nærheten