Villnis - naturnær glamping
©Trude Witzell

Villnis - naturnær glamping

Koble av, koble deg på naturen

På Venåsen Skogcamp kan du leie et luksuriøst canvastelt med dobbeltseng og vedovn. I teltet kan du sitte i lydene fra skogen og nyte en kopp nylaget kaffe eller gå tur i nærheten. Ligge i teltet ved den sprakende ilden og høre regnet tromme mot teltduken. Alt etter hva slags vær det er. Når det er klarvær: hvor lenge er det siden du lå på rygg og bare så på himmelen gjennom trekronene, eller på stjernene?

Du vil oppleve noe av det trøndersk vær og natur har å by på. Høst/vinter er dette plassen for deg som ikke er avhengig av varmepumpe, men som liker å kjenne på den kjølige lufta og som søker en mulighet til å kjenne på kontrastene som årstidene har å by på, samtidig som du bor komfortabelt.
Rett ved teltet er en grillplass med ildsted og sitteplasser under canvasduk. Denne kan du bruke under hele oppholdet.

I sesongen for sanking, fra mars til oktober er det også mulighet for å bli med på kurs og turer og lære mer om sanking av ville nyttevekster.

Velkomstkurv
Siden vi holder til midt i en av Norges flotteste matregioner vil vi gjerne gi deg en smak av Trøndelag. Inkludert i oppholdet er derfor en matkurv med produkter fra noen av de flotte matprodusentene vi har her på Inderøy

Aktiviteter i nærområde
Inderøy byr på et mangfold av aktiviteter, lokalmat og flott natur og kulturlandskap. I umiddelbar nærhet av teltet er et stort nettverk av turstier og gapahuker. Er det gode forhold om vinteren går det skiløype rett ved, og en kan gå på skøyter på tjønna rett borti skogen.
Vi ligger ikke langt fra Den Gylne Omvei som er et samarbeid mellom reiselivsaktører i Inderøy og en eventyrlig reise gjennom området.
Hvorfor ikke ta med sykkel? De mange små veiene på Inderøya er perfekt for sykkelturer.