Det finnes mange ulike overnattingsalternativer på Innherred. fra kjedehoteller til hytter i fjellet. Noen booker du online, andre må du ringe eller kontakte via e-post.

I sentrum av Levanger, Verdal, Steinkjer, Inderøy og Snåsa ligger det opptil flere hoteller. I Steinkjer finner du kjedehotell som Best Western og Quality og på Levanger finner du Thon Hotels, mens du i Verdal finner et familieeid koselig hotell. I Straumen i Inderøy ligger det tre sjarmerende gamle hus som i dag fungerer som intime overnattingsplasser.

Campingplasser og billig overnatting er det også mulig å finne på Innherred.

Desto lenger du beveger deg bort fra bykjernen, desto mer spesielle blir overnattingsplassene. Du finner for eksempel en hytte i trekronen på Inderøya og hytter uten strøm og vann i Skjækra.

Overnatting er delt inn i fem ulike kategorier så det skal være enkelt for deg som reisende å finne det som passer best for deg. I tillegg har vi laget et kart over overnattingsmuliheter i Levanger, verdal, Inderøy, Steinkjer og Snåsa.

Ønsker du å booke overnatting online, er utvalgte overnattingsbedrifter tilgjengelig for booking. Finner du ikke det du leter etter der er det bare å ta kontakt med turistkontoret på telefon: 74 40 17 17 eller post@visitinnherred.com