Ta din neste samling til nye høyder på Øyna Kulturlandskapshotell. Her kan du ha dine møter, kurs og konferanser i det dedikerte møterommet Løa, gildehallen Langhuset og restauranten Litjstua. Alle med den samme fine panoramautsikten over Trondheimsfjorden.

Øyna, som ligger helt øverst på Inderøy’s tak, er perfekt for små og mellomstore samlinger, møter og kurs. Konferansebygget  Løa, er ideelt for dagsmøter, kveldsmøter og lunsj til lunsj møter.

I tillegg byr Øyna på fantastisk vakker panoramautsikt over bl.a Trondheimsfjorden og Borgenfjorden. Den vakre utsikten og omgivelsene gjør at du får mer ut av samlingen, derfor er det store vindusflater på møterommene.

Løa – dedikert møte og konferanserom

Løa er et rustikk konferanserom på toppen av Inderøy, med panoramautsikt over Trondheimsfjorden og Borgenfjorden. Ligger i tilknytning til resten av fasilitetene.

Kapasitet Løa:
Kino: 80 pers
Klasserom: 50 pers
Hestesko: 28 pers
«Boardroom»:20 pers
Alt av teknisk utsyr tilgjengelig. Har dere spesielle ønsker, gjør vi alltid vårt ytterste for å legge til rette for et vellykket opphold.

Øyna - nye møterommet med panoramautsikt Foto: Renate Brønstad

LANGHUSET

Dette er Øyna’s gildehall, et unikt lokale som kan brukes til møtelokale og lunsj/middag. Langhuset er satt opp etter gammel byggeskikk med moderne vri – med solid håndplukket gran i stolper og malmfuru i golv, tak og vegger.

Kapasitet møter: Opp til 30 personer

LITJSTUA

Dette er restauranten på Øyna, også satt opp etter gammel byggeskikk med en moderne vri. Den kan brukes både som møtelokale og til lunsj/middag i forbindelse med din samling.

Kapasitet møte: Opp til 15

Bedriftssamling utenom det vanlige: Øyna Kulturlandskapshotell – helt øverst

Nyt den lengste utsikten, gode matopplevelsen og det varme vertskapet hos Øyna Kulturlandskapshotell. Nedenfor er forslag til en kurs, møte eller konferansepakke hos Øyna – det være seg et dagsmøte eller lunsj til lunsj møte. Vi skreddersyr opplegg etter dine ønsker og behov.

Overnatting

Har du behov for overnatting i forbindelse med ditt møte eller kurs, eller du ønsker lunsj til lunsj møte, kan du nå overnatte midt i kulturlandskapet i Inderøy. På Øyna kan du bo i rom som er bygd inn i bakken, med panoramautsikt utover Trondheimsfjorden, Borgenfjorden og Straumen. De unike, enkeltstående rommene er bygd inn i bakken og har store vindusflater og egne balkonger. Rommene henger ut over landskapet og gir deg følelsen av å sveve.

SERVERING I FORBINDELSE MED DIN SAMLING

Hos Øyna får du kortreist mat av samme høye kvalitet som serveres i restauranten,  en spennende meny med råvarer fra nærområdet, satt sammen deres dedikerte kokker.
Kombinasjonen av den vakre utsikten og omgivelsene, nydelig kortreist mat og herlige nye lokaler bidrar til at deltakere får det maksimale ut av kurset eller møtet.

-nydelig kortreist mat serveres på Øyna. Foto: Wil-Lee Wright

Aktiviteter

Rundt husene på Øyna er det tilrettelagt for sosiale aktiviteter og teambuilding som trigger konkurranseinstinktet og som egner seg for kollegaer, venner og familie. Kombiner gjerne matopplevelser med sosiale aktiviteter- enten det er i forbindelse med lunsj, selskap eller en kursdag.

Fotballgolf / putball som aktivitet i forbindelse med samling på Øyna. Foto: Håvard Zeiner

Forslag til aktiviteter

  • Øynamester:  Femkamp som kan rigges som ute eller inneaktivitet, alt etter ønske og årstid. Det blir garantert stemning og utfordrer ulike ferdigheter.
  • Quiz
  • Forballgolf – En sosial og morsom miks mellom fotball og golf. En runde garanterer en god latter eller to. Vi har to fotballgolfbaner å velge mellom; en med 9 hull og en med 18 hull. Banene snirkler seg i ett vakkert og variert kulturlandskap.
  • Ølkurs med Inderøy Gårdsbryggeri – Ølsmaking med bryggerimester Steinar Kvam ved Inderøy Gårdsbryggeri.
  • Vandringstur – Til et kulturminne – en demning fra ca 1850 tilhørende Sundnes Brenneri. Kaffe fra svartkjel, fingermat og fortelling om familien Lysholm sin historie i gapahuken ved demningen. Akevittsmaking av 3 forskjellige Lysholm akevitter. Akevittvandringstur kan godt kombineres med middag på Øyna
  • Natursti – Tar dere med en tur i kulturlandskapet. Her lønner det seg å ha aldersspredning på laget.
  • Rundtur rundt Den Gyldne Omvei – Gårdsmat, kunst & håndverk og vakkert kulturlandskap.

TA KONTAKT

Fyll inn skjema eller kontakt oss på telefon +47 74 14 17 16 for tilbud eller mer informasjon

Du vil kanskje også like