Sommeren 2016 ble det nye konferansebygget på Øyna ferdig og de ønsker nå velkommen til møter og kurs med panoramautsikt over Borgenfjorden.

Øyna, som ligger helt øverst på Inderøy’s tak, har nå utvidet sitt tilbud for møter og kurs. Det nye konferansebygget, som har fått navnet Løa, er ideelt for dagsmøter, kveldsmøter og lunsj til lunsj møter. I tillegg kan vi tilby fantastisk vakker panoramautsikt over bl.a Trondheimsfjorden og Borgenfjorden.

SELSKAP – OG KONFERANSEROM

Løa er et rustikk konferanserom på toppen av Inderøy, med panoramautsikt over Trondheimsfjorden og Borgenfjorden. Ligger i tilknytning til resten av fasilitetene.

Kapasitet Løa:
Kino: 80 pers
Klasserom: 50 pers
Hestesko: 28 pers
«Boardroom»:20 pers
Alt av teknisk utsyr tilgjengelig. Har dere spesielle ønsker, gjør vi alltid vårt ytterste for å legge til rette for et vellykket opphold.

Øyna - nye møterommet med panoramautsikt Foto: Renate Brønstad

LANGHUSET

Dette er Øyna’s gildehall, et unikt lokale som kan brukes til både lunsj/middag og samling. Langhuset er satt opp etter gammel byggeskikk med moderne vri – med solid håndplukket gran i stolper og malmfuru i golv, tak og vegger.

Kapasitet
Selskap: små og store grupper opptil 150 personer.
Møter: Opp til 30 personer

Langhuset har en helt spesiell atmosfære som må oppleves. Når alle stearinlysene er tent og belysningen ellers er dempet, er stemningen i huset nesten magisk.

Å spise sammen Øyna

LITJSTUA

Dette er restauranten på Øyna, også satt opp etter gammel byggeskikk med en moderne vri. Den kan brukes både til lunsj/middag og samling. På godværsdager kan du spise ute. I regnvær kan du sitte inne i Litjstua og likevel nyte utsikten. Helårsåpne på bestilling, men på sommerstid er restauranten åpen hver dag.

Kapasitet
Selskap: Opp til 60
Møte: Opp til 15
Vårt mål er å skape minneverdige opplevelser, enten du kommer som gjest i restauranten, deltaker i en samling eller selskap, eller bare for å nyte utsikten.

Ratauranten Litsstua hos Øyna. Foto: Will Lee Wright

AKTIVITETER

Rundt husene på Øyna er det tilrettelagt for sosiale aktiviteter og teambuilding som trigger konkurranseinstinktet og som egner seg for kollegaer, venner og familie. Kombiner gjerne matopplevelser med sosiale aktiviteter- enten det er i forbindelse med lunsj, selskap eller en kursdag.

  • Øynamester Femkamp som kan rigges som ute eller inneaktivitet, alt etter ønske og årstid. Det blir garantert stemning og utfordrer ulike ferdigheter.
  • Quiz
  • Forballgolf – En sosial og morsom miks mellom fotball og golf. En runde garanterer en god latter eller to. Vi har to fotballgolfbaner å velge mellom; en med 9 hull og en med 18 hull. Banene snirkler seg i ett vakkert og variert kulturlandskap.
  • Ølkurs med Inderøy Gårdsbryggeri – Ølsmaking med bryggerimester Steinar Kvam ved Inderøy Gårdsbryggeri.
  • Vandringstur – Til et kulturminne- en demning fra ca 1850 tilhørende Sundnes Brenneri. Kaffe fra svartkjel, fingermat og fortelling om familien Lysholm sin historie i gapahuken ved demningen. Akevittsmaking av 3 forskjellige Lysholm akevitter. Akevittvandringstur kan godt kombineres med middag på Øyna
  • Natursti – Tar dere med en tur i kulturlandskapet. Her lønner det seg å ha aldersspredning på laget.
  • Rundtur rundt Den Gyldne Omvei – Gårdsmat, kunst & håndverk og vakkert kulturlandskap

 

SERVERING

Kortreist mat av samme høye kvalitet som serveres i restauranten.  Kombinasjonen av den vakre utsikten og omgivelsene, nydelig kortreist mat og herlige nye lokaler bidrar til at deltakere får det maksimale ut av kurset eller møtet.

Du vil kanskje også like