Øyna Kulturlandskapshotell ligger på et storslått utsiktplatå med panoramautsikt over Inderøy og Trondheimsfjorden. Herfra kan man la blikket hvile over et enestående vakkert kulturlandskap, og se til hele 10 kommuner der den kortreiste råvarene til restauranten blir hentet fra.

Med øyne for detaljer på Øyna

Et vellykket selskap krever god planlegging og med mange års erfaring har Øyna mange tips til hvordan selskapet blir en finest mulig opplevelse for alle.

Maten nytes i særegne, flotte hus bygget etter gammel byggeskikk med en moderne vri. Alle lokalene har sitt eget særpreg og lager en fin ramme rundt ditt selskap.

SELSKAPSLOKALER PÅ TAKET AV INDERØY

LANGHUSET

Dette er Øyna’s gildehall, et unikt lokale som kan brukes til både lunsj/middag og samling. Langhuset er satt opp etter gammel byggeskikk med moderne vri – med solid håndplukket gran i stolper og malmfuru i golv, tak og vegger.

Kapasitet
Små og store selskap opptil 150 personer.

Langhuset har en helt spesiell atmosfære som må oppleves. Når alle stearinlysene er tent og belysningen ellers er dempet, er stemningen i huset nesten magisk.

LITJSTUA

Dette er restauranten på Øyna, også satt opp etter gammel byggeskikk med en moderne vri.

Kapasitet
Opp til 50 personer

Restauranten Litsstua hos Øyna. Foto: Will Lee Wright

Løa

Løa er et rustikk rom med store vinduer med med panoramautsikt over Trondheimsfjorden og Borgenfjorden.

Kapasitet: opptil 60 personer

Øyna - servering på platten Foto: Sven-Rik Knoff

Nydelig kortreist mat

Du kan velge alt fra buffeter til 3-, 4- og 5-rettere.
Øyna henter råvarene lokalt og kokkene tilbereder maten slik at den blir smakfull og god. Øyna kan anbefale viner til rettene til den prisklassen du ønsker.

Kaker
Du kan ta med kaker til selskapet selv hvis du ønsker, som Øyna setter frem sammen med kaffe, og kanskje en avec?

Pynting
Øyna pynter med hvite lys og servietter. Ønsker du en annen type pynt som setter et mer personlig preg på selskapet, er du velkommen til å ta med dette selv.

Skjenkebevilgning
Øyna har skjenkebevilgning i sine lokaler frem til 1:30, og du kan derfor ikke ta med egne drikkevarer.

Overnatting

Har du behov for overnatting i forbindelse med ditt selskap kan du nå overnatte midt i kulturlandskapet i Inderøy. På Øyna kan du bo i rom som er bygd inn i bakken, med panoramautsikt utover Trondheimsfjorden, Borgenfjorden og Straumen.

Du vil kanskje også like