Er padling blant holmer og skjær, i småelver og åpent vann med landgang på ei idyllisk sandstrand noe for deg? Da må du komme til Snåsavatnet – her får du alt og mer til!

Snåsavatnet er Norges sjette største innsjø, og ligger i Steinkjer og Snåsa kommuner. Vatnet har et areal på 125,73 km² og byr på varierte padleopplevelser både for erfarne og uerfarne padlere.

Padling fra seng til seng

På Snåsavatnet kan du padle fra seng til seng, fra campingplass til campingplass. Det er også mulig å legge ut på flere ulike dagsturer med utgangspunkt i hvert enkelt overnattingssted. Det er ruter som passer både nybegynnere og erfarne, på åpent vann og i sideelver – mulighetene er mange!

Merka padleruter

Våren 2020 vil det være merket en hel rekke padleruter for de som vil bedrive padling på Snåsavatnet. Kart og informasjonsmateriell finner du lengre ned på siden.

Det er ingen skam å snu
Husk at vatnet kan være lumsk, vær, vind og vann kan endre seg fort. Det å padle kan være risikofyllt, og bruk derfor alltid vest. Hør på erfarne padlere og legg ikke ut på langtur uten trening.

Snåsavatnet - padling

Overnatting og spisesteder ved Snåsavatnet

For mer informasjon kontakt oss på

Tel: +47 74 40 17 16
Email: post@visitinnherred.com