Tren sammen med Thomas Northug på Husfrua Gårdshotell.
For deg som liker å trene, er en reise til Husfrua Gårdshotell det perfekte valg. Denne sesongen har hotellet lansert feriepakker med alt det du trenger for noen sporty dager i naturskjønne omgivelser.

Aktiv sommer: Feriepakken for de sporty

Padle kajakk i tidevannsstrømmen, delta i konkurranser på stadion og sykle gjennom vakre kulturlandskap, før du løper ned til stranda for en dukkert. Nå lanseres feriepakken som er fylt med allsidige treningsøkter, hotellovernatting og måltider.

Svette fjes, store glis og high fives. En sliten, men lykkelig, gjeng er ferdig med dagens økt med Thomas Northug. For deg som liker å trene, er en reise til Husfrua Gårdshotell det perfekte valg. Denne sesongen har hotellet lansert feriepakker med alt det du trenger for noen sporty dager i naturskjønne omgivelser. Inkludert i prisen er 2 netter på hotell, aktiviteter og fullpensjon.

Aktiv sommer - feripakken for de sporty!

Hele hotellet for dere selv

Gårdshotellet består av kun 9 soverom; 6 soverom i trønderlåna og 3 hytter på tunet. Her får dere muligheten til å leie hele stedet for dere selv. Om dere kun har behov for 6 rom, vil dere få trønderlåna, med to stuer og romslig uteområde, til egen disposisjon.

Hotellet er et av stoppestedene langs Den Gyldne Omvei i Inderøy i Trøndelag – et område som lokker til seg alt fra idrettsutøvere, syklister og yogier til mat-, kunst- og kulturinteresserte.

Enten du er nybegynner eller i god fysisk form, vil programmet tilpasses slik at alle kan ha glede av oppholdet.

Bestill i dag!

Hva er inkludert i prisen?

Pris per person fra kr 7900,-

Prisen inkluderer:
2 netter på gårdshotellet
Frokost og lunsj i to dager
Middag på Husfrua Gårdhotell
3- retters middag på Øyna
2 aktive opplevelser med Thomas Northug
Minimum 6 personer per bestilling.

Eksempel på program for feriepakken

Slik kan et opphold på Husfrua Gårdshotell se ut:

Dag 1: Velkommen
Vertskapet tar mot dere og gir en praktisk innføring i hvilke muligheter halvøya byr på, både i skogsterreng, langs vei og i fjorden.
Middag på Husfrua.

Dag 2: Northug bestemmer
Turen går til Mosvik og Northug-runden. Her blir dere møtt av vår guide: Thomas Northug. Han har satt sammen aktiviteter og overraskelser basert på gruppas interesser.

Dag 3: Til fjords
Vår guide tar dere med på kajakk gjennom Norges nest sterkeste tidevannsstrøm.
Ettermiddagen står til deres frie disposisjon. Et godt alternativ er å bruke en halvdag på å sykle Borgenfjorden rundt. Om det ikke er nok; ta en ettermiddagstur langs en av de flotte kulturstiene langs fjorden. Flott å kombinere med et bad.
På kvelden blir det middag på Øyna, et steinkast fra gårdshotellet.

Dag 4: Konkurranse
Thomas Northug setter sammen et opplegg basert på reisefølgets ønsker. Kanskje dere har et konkurranseinstinkt på nivå med familien Northug?

Bestill din feriepakke i dag!
Telefon 40648881/ 92813615