Opplev kortreist mat på sitt beste mens du nyter trøndersk kulturlandskapet og utsikten over den blå Trondheimsfjorden.

Pakken inkluderer overnatting på en av de unike hotellene langs Den Gyldne Omvei, 2 retters middag på en av Inderøyas beste restauranter, og et skreddersydd turprogram langs Den Gyldne Omvei.

Inderøy kommune ligger i hjertet av Trøndelag og Innherred, bare 1,5 timer nord for Trondheim. Opplev kortreist mat på sitt beste mens du nyter trøndersk kulturlandskapet og utsikten over den blå Trondheimsfjorden.

Inkludert i pakken

– 1 overnatting på Husfrua Gårdshotell, Saga – Senter for fotografi, Jegtvolden Fjordhotell eller Øyna Kulturlandskapshotell *
– 2 retters middag på restaurant Øyna.
– Personlig turprogram langs Den Gyldne Omvei med anbefalte stopp og aktiviteter (skreddersys etter avtale med dere).
*Endelig pris avhenger av hotellet du velger

Velg mellom disse unike overnattingsstedene:

Husfrua Gårdshotell – landlig avslapning i autentiske omgivelser. Husfrua Gårdshotell er et unikt overnattingsted med historie i veggene. Frokosten er hjemmelaget med godt brød og pålegg fra de nærmeste naboene. Fin beliggenhet ved minnesmerket til Aasmund Olavson Vinje og noen minutters gange fra Øyna.

Saga – Senter for Fotografi – et kreativ senter på Inderøy som ligger i rolige omgivelser, med strandeiendom, og bare et steinkast fra sjøen og Straumen sentrum. Nyt deilig frokost som husmora på SAGA har stelt i stand, sitte ute og nyte utsikten over Borgenfjorden. Vertinna er fotograf og stiller gjerne opp og foreviger minner fra turen.

Øyna Kulturlanskapshotell tilbyr overnatting og opplevelser med utsikt midt i kulturlandskapet. Her kan vi tilby overnatting i moderne rom i flotte omgivelser integrert i landskapet. Panoramautsikt utover fjorden.

Jegtvolden Fjordhotell ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser helt nede ved Trondheimsfjorden og er omkranset av en stor park. Historisk hotell hvorav den eldste delen er over 150 år gammelt og var hyppig besøkt av kjentfolk som Asbjørnsen og Moe, Ole Bull og Asmus Olavson Vinje.

Øyna – kortreist mat med panoramautsikt utover Trondheimsfjorden

På ankomstdagen er det inkludert middag på Øyna, en av Trøndelags beste restaurant med den lengste og vakreste utsikten du kan tenke deg. Kun 5. min spasertur fra Husfrua Gårdshotell.

Øyna er godkjent økoturismebedrift og er stolt over at over 90 % av råvarene hentes fra de 10 kommunene du kan SE fra Øyna.

Personlig turprogram

Når dere da er langs Den Gyldne Omvei som inkluderer til sammen 20 ulike aktører med både kunst, mat og utstillinger er det for oss en glede å lage en personlig anbefaling til andre stopp dere kan gjøre underveis. Vi sender etter nærmere avtale et skreddersydd turprogram uten ekstra kostnader.

Kontakt oss gjennom nedenfor skjema for mer informasjon eller for å be om et tilbud!