Opplev kortreist mat på sitt beste mens du nyter trøndersk kulturlandskapet og utsikten over den blå Trondheimsfjorden.

Pakken inkluderer overnatting på det historiske gårdshotellet Husfrua, 2 retters middag på en av Inderøyas beste restauranter, og et skreddersydd turprogram langs Den Gyldne Omvei.

Inkludert i pakken:

Inderøy kommune ligger i hjertet av Trøndelag og Innherred, bare 1,5 timer nord for Trondheim. Opplev kortreist mat på sitt beste mens du nyter trøndersk kulturlandskapet og utsikten over den blå Trondheimsfjorden.

Husfrua Gårdshotell – landlig avslapning i autentiske omgivelser

Husfrrua Gårdshotell - kåret til Årets Landlige Spire 2016

Husfrua Gårdshotell er et unikt overnattingsted med historie i veggene. Frokosten er hjemmelaget med godt brød og pålegg fra de nærmeste naboene.

Fin beliggenhet ved minnesmerket til Aasmund Olavson Vinje og noen minutters gange fra Øyna. Gårdsbutikk og sommerkafe.

Øyna – kortreist mat med panoramautsikt av Trondheimsfjorden

Øyna - kortreist mat med panoramautsikt. Foto: Svein-Erik Knoff

På ankomstdagen er det inkludert middag på Øyna, Trøndelags beste restaurant med den lengste og vakreste utsikten du kan tenke deg. Kun 5. min spasertur fra Husfrua Gårdshotell.

Øyna er godkjent økoturismebedrift og er stolt over at over 90 % av råvarene hentes fra de 10 kommunene du kan SE fra Øyna.

Personlig turprogram

Når dere da er langs Den Gyldne Omvei som inkluderer til sammen 20 ulike aktører med både kunst, mat og utstillinger er det for oss en glede å lage en personlig anbefaling til andre stopp dere kan gjøre underveis. Vi sender etter nærmere avtale et skreddersydd turprogram uten ekstra kostnader.

Kontakt oss gjennom nedenfor skjema for mer informasjon eller for å be om et tilbud!