Invester i en miniferie på Letnes! Trekk dere tilbake på Letnes gård, idyllisk beliggende på vestkysten av Inderøya!

ALT DU TRENGER FOR AKTIV AVSLAPPING

Letnes er omkranset av et historisk kulturlandskap og skogkledde bergknauser med vid utsikt over fjorden med helt unike overnattingssteder

På Letnes kan du ta med deg hele vennegjengen eller storfarmilien og sammen kan dere trekke dere tilbake og nyte en miniferie tett på naturen mens dere nyter tid med hverandre, god mat, vakre solnedganger, avslappende timer i badestampen og turer i naturen.

Er dere mange kan dere fordele dere på de mange overnattingsplassene på gården slik at dere kan være sammen, men likevel har tid alene. Perfekt ikke sant?

Grillplass Husmannsplassen Wigen - Letnes

Velg og vrak i særegen overnatting på Letnes

Husmannsplassen Wigen er en romslig hytte ved fjorden og byr på 12 sengeplasser, romslig kjøkken-stue, fantastisk utsikt og veranda med badestamp. Hytta er bygd på grunnmuren etter den gamle husmannsplassen.

Tretopphytta Spettspiret er en hytte utenom det vanlige, her kommer du tett på naturen, solnedgangene og småfuglene i tretoppene. Her kan dere trekker dere helt tilbake og bare være. Nyt stillheten, suset fra furukronene og synet av småfuglene som ivrig forsyner seg av matstasjonen. Kanskje kommer ekornet også?

I kårenden av hovedhuset på gården ligger leiligheten Meisereiret med alt dere trenger av moderne fasciliteter.

Den Gyldne Omvei – for deg som elsker mat, kunst og ro

Letnes gård ligger ikke langt fra Den Gyldne Omvei, her finner du mat laget av lokale råvarer, kunstgallerier  og sjarmerende gårdsbutikker. Her får du alt fra håndverksbakevarer og eksklusive marmelader og prisvinnende oster til foredlete kjøttvarer og kunst av anerkjente kunstnere.

Det hele er rammet inn i et nydelig kulturlandskap som stadig overrasker, kanskje lurer din nye favorittsopplevelse rundt neste sving?

Letnes kultursti

På Letnes gård kan følge kulturstien fra gårdstunet til til fjorden i vakkert kulturlandskap.

På runden i stien kan du se et gammelt steinuttak, et fangstgjerde, gravrøyser, «jektskipper» husmannsplass, gapahuk og en fredet (1924) villapal.

Når du går kulturstien, kan du følge stien til Sandvika. Her er det en trang passasje i berget som leder ned til den fine fjæra som ligger så fint og usjenert til. Det er et spesielt landskap som er slipt til av naturkreftene over lang tid.

Kart over Letnes

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]